Sari la conținut
Reclame

Hagi face 53 de ani! Top cu cele mai frumoase goluri marcate de „rege” și mesajele din „imperiul” sportului românesc

Ziua de 5 februarie nu mai este demult o zi obișnuită și asta datorită celui mai bun fotbalist român din toate timpurile Gică Hagi. Astăzi tot sportul românesc și nu numai își dedică, câteva minute pentru a-l felicita pe Hagi la împlinirea a 53 de ani.

hagi-384x253

Ediția în limba franceză a site-ului Fifa.com, i-a dedicat un material aniversar celui mai titrat decar din istoria naționalei României, prin care îl omagiază și prin care face referire la tehnica ucigătoare a acestuia : „Ca majoritatea fotbaliştilor de geniu, Gheorghe Hagi are mai multe supranume. Majoritatea îl cunoaşte ca «Maradona din Carpaţi». Dar pentru fanii lui Galatasaray, el este înainte de toate «Comandantul». În România supranumele său este simplu, «Regele». În ţara sa natală, Hagi este considerat de departe cel mai bun jucător din istorie. De-a lungul întregii sale cariere – în anii 1980 şi 1990 – el a declanşat pasiuni în România, datorită puterii sale de a transforma extraordinarul în obişnuit, prin tehnica sa, prin viziunea jocului, prin şuturile sale redutabile şi prin creativitatea sa. Pe teren, el era autoritar şi nu ezita să-şi certe coechipierii. În acelaşi timp, bucuria sa de a juca era contagioasă. Hagi iubea să controleze balonul şi tot ce făcea era marcat de sigiliul acestei iubiri”, conform site-ului fifa.com.

maxresdefault

După cum era de așteptat nici oamenii importanți din sportul românesc nu l-au uitat pe Hagi și i-au urat mesaje emoționante.

Pe lângă Cosmin Contra și Ciprian Marica, Cristina Neagu a postat pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător la adresa regelui : „Eram abia o puştoaică în vremea când uimeai lumea fotbalului cu talentul, viziunea şi munca asiduă din jocul tău şi al Naţionalei noastre. Puţini ştiu că pe vremea aceea eram nelipsită din peluza stadionului Ghencea şi nu pierdeam nicio ocazie să intru în jocul băieţilor din cartier. Atunci, printre noi, erai cel mai iubit! Eşti un idol şi o legendă şi aşa vei rămâne! Iar fotbalul ăsta românesc, mare odinioară, şovăielnic acum, are să-ţi mulţumească nu doar pentru trecut, ci şi pentru Viitor(ul). Îţi doresc tot binele din lume, sănătate şi forţa să răzbeşti prin toate!”, a fost mesajul celei mai bune handbaliste a anului 2017.

Printre alte staruri care i-au urat la mulți ani lui Hagi se numără și Fatih Terim. Fostul selecționer al Turciei i-a transmis un mesaj prin care îi urează mult noroc în toate proiectele sale.

Pentru a-l felicita și noi pe Gheorghe Hagi, ne-am hotărât să vă arătăm topul cu cele mai frumoase goluri marcate de acesta.

În încheiere și noi, cei de la primul 11, vrem să îi urăm regelui un călduros La mulți ani !

Reclame

andreischiopu Vizualizare tot

Pasionat de fotbal inca de pe vremea cand invatam alfabetul. Specializat in marketing si business. Jurnalist in timpul liber si redactor sef la primul 11, cireasa de pe tort. :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: