Sari la conținut

Ce mai face Eva Carneiro, medicul dat afară de Mourinho de la Chelsea

Eva Carneiro, unul dintre cei mai cunoscuți medici sportivi din lume, a fost dată afară de Jose Mourinho, în urma unui scandal „monstru” izbucnit la Chelsea.

Tehnicianul portughez i-a reproșat că a intrat in teren pentru a-i acorda ajutorul lui Eden Hazard, deși belgianul nu părea grav rănit. Chelsea juca în 10 oameni, iar dacă Hazard părăsea terenul, echipa ar fi jucat în 9 oameni contra adversarilor și ar fi fost mult mai vulnerabili.

Până la urmă confruntarea cu Swansea s-a terminat 2-2, dar cuvintele grele pe care Mourinho i le-a adresat medicului nu au trecut niciodată.

„Eram într-un moment bun și fericit al carierei mele. Totul s-a schimbat radical după acel meci. Nu cred că meritam să pățesc așa ceva”, a spus Eva Carneiro.

Fostul medic al lui Chelsea și-a dat în judecată clubul și a refuzat o rezolvare amiabilă în schimbul sumei de 1.200.000 de lire.

Ce mai face Eva Carneiro

În prezent, Eva Carneiro este măritată și împreună cu soțul ei și-a deschis o clinica de recuperare medicală. Ea încă se judecă și cere despăgubiri mai mari din partea lui Chelsea.

Între timp, Jose Mourinho a recunoscut că a înjurat-o, însă a precizat că nu este sexist. Totodată, Chelsea a admis faptul că demiterea ei a fost o greșeală și încearcă să o înduplece pe Eva.

  • 45 de ani a împlinit Eva Carneiro pe 15 septembrie

Îți recomand povestea jucătorului care a dat 3 goluri în a doua repriză, pentru că în prima repriză a asistat la nașterea fetiței lui.

Urmărește Primul11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

andreischiopu Vizualizare tot

Pasionat de fotbal inca de pe vremea cand invatam alfabetul. Specializat in marketing si business. Jurnalist in timpul liber si redactor sef la primul 11, cireasa de pe tort. :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: