Special

Arabii s-au decis! Karim Benzema, Fabinho și N’Golo Kante au nou antrenor la Al-Ittihad

La începutul lunii noiembrie, Nuno Espirito Santo (49 de ani) a fost demis de către Al-Ittihad din funcția de antrenor principal.

Karim Benzema, Fabinho și N’Golo Kante au nou antrenor la Al-Ittihad

Arabii s-au mișcat repede, iar la mai puțin de două săptămâni au reușit să îi găsească un înlocuitor tehnicianului portughez. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Marcelo Gallardo a semnat deja contractul pentru a deveni noul antrenor al lui Karim Benzema, Fabinho & Co.

Conform sursei citate, argentinianul va fi tehnicianul celor de la Al-Ittihad până în luna iunie a anului 2025. În plus, în contract există și o clauză de prelungire pentru încă doi ani, până în 2027.

Astfel, Marcelo Galllardo va ajunge în cursul zilei de duminică, 19 noiembrie, în Arabia Saudită și va fi prezentat oficial.

Karim Benzema, cucerit de oamenii și de viața din Arabia Saudită

Karim Benzema (35 de ani) a fost protagonistul unui transfer surprinzător în această vară, când a ales să o părăsească pe Real Madrid pentru a semna cu Al-Ittihad în Arabia Saudită, deși mai avea un an de contract cu ”Los Blancos”.

Francezul a semnat în Arabia Saudită în luna iulie a acestui an și pare că s-a adaptat de minune la viața din Orientul Mijlociu.

Chiar dacă a rămas recent fără antrenor, se pare că Benzema nu este afectat din punct de vedere al formei sportive. Francezul a evoluat în 13 partide în acest sezon pentru Al-Ittihad, în care a marcat nouă goluri și a pasat decisiv de patru ori. Fostul câștigător al Balonului de Aur a vorbit într-un interviu pentru Diario As despre adaptarea la noul său club și la viața din Arabia Saudită, iar acesta a avut numai cuvinte de laudă.

“Sunt foarte fericit să fiu în Arabia Saudită printre acești oameni minunați care iubesc sportul. Am venit în Regatul Arabiei Saudite nu numai pentru a juca fotbal, ci și pentru proiectul sportiv gigantic de aici.

La început am fost surprins de toată afecțiunea și de primirea de care am avut parte când am sosit. Fanii lui Al Ittihad nu numai că sunt afectuoși, dar și pasionați. Ne transmit entuziasm și facem tot posibilul pentru a-i face fericiți. Arabia Saudită este a doua mea casă, iar oamenii de aici sunt minunați, iubesc fotbalul și au multă pasiune”, a declarat Karim Benzema pentru As.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d