Special

Ce a avut de spus Leo Messi după ce și-a lovit adversarul și l-a strâns de gât

Lionel Messi (36 de ani) a fost integralist la Argentina în meciul cu Uruguay, scor 0-2, din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială 2026.

Ce a avut de spus Leo Messi după ce și-a lovit adversarul și l-a strâns de gât

Deținătorul Balonului de Aur nu a putut ieși în evidență pe tabela de marcaj, însă s-a făcut remarcat într-un conflict cu jucătorul Uruguay-ului, Mathias Olivera, pe care l-a lovit, iar mai apoi, l-a strâns de gât.

Leo Messi a mai avut, de-a lungul timpului, astfel de conflicte cu jucătorii naționalelor din America de Sud. Chiar în partida cu Paraguay, de acum o lună, acesta a fost scuipat de către un adversar, iar la finalul meciului a declarat că nu va comenta pe seama acestui subiect pentru a nu-l face cunoscut pe jucătorul paraguayan.

În minutul 20 al partidei cu Uruguay, Messi a intervenit în conflictul dintre Rodrigo de Paul (29 de ani) și Mathias Olivera (26 de ani) pentru a-i lua apărarea colegului său. Câștigătorul Balonului de Aur a avut o dispută fizică și verbală cu rivalul său, iar la finalul partidei, întrebat despre acest subiect, Messi a oferit câteva declarații în acest sens.

”Prefer să nu spun ceea ce cred despre unele gesturi. Dar acești tineri trebuie să învețe să arate respect celor mai mari decât ei.

“Jocul a fost întotdeauna intens și greu, dar mereu a fost vorba de respect. Ei trebuie să învețe un pic”, a declarat Lionel Messi, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano pe Twitter.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d