Serie A

Întâmplarea lui Kalidou Koulibaly cu Maurizio Sarri

Kalidou Koulibaly, fundașul de „fier” al lui Napoli, a avut parte de un moment controversat cu Maurizio Sarri, fostul său antrenor. Fotbalistului din Senegal trebuia să i se nască primul copil, dar s-a trezit cu un refuz din partea lui Sarri pentru a merge la maternitate.

89f84-15617159607279

„Trebuia să jucăm împotriva lui Sassuolo, pe teren propriu, în acea noapte. Eram strânși cu toții și analizam mai multe casete video, când mi-a vibrat telefonul. Deobicei mi-l închideam, dar eram îngrijorat pentru nevasta mea, pentru că m-a sunat de 5 sau 6 ori. Antrnorul nostru de atunci, Maurizio Sarri, este un tip foarte intens, așa că nu am vrut să răspund. 

În sfârșit, am putut să răspun, iar soția mea mi-a spus că este timpul să nască. M-am dus la Sarri să-i explic de ce nu mai pot rămâne, dar el mi-a spus că nu-mi dă voie să plec, deoarece avea mare nevoie de mine. I-am zis că indiferent ce îmi va face nu mă interesează, eu o să merg să fiu alături de nevasta mea, iar el a aprobat din cap, dar mi-a zis să fiu înapoi până la ora partidei.

Am alergat până la clinică cât de repede am putut, nu puteam să ratez nașterea băiatului meu. A fost cea mai fericită zi din viața mea. La un moment dat, am primit un telefon din partea lui Maurizio, în care îmi spunea să vin repede la meci, pentru că aveau nevoie de mine. Este nebun, dar la modul bun. 

Nevasta mea se odihnea și probabil avea nevoie de a fi lângă ea, dar nu am vrut să-mi las colegii baltă, pentru că îi iubesc și nu aș putea să le fac rău, așa că m-am întors la stadion.

În vestiar, Sarri ne-a împărțit tricourile, dar eu nu-l primisem pe al meu. L-am întrebat dacă este vreo glumă sau ceva, iar el mi-a răspuns că nu. Chiar avea nevoie de mine, dar pe banca de rezerve.

Acum când îmi amintesc îmi vine să râd, dar la acel timp îmi venea să plâng. Poate veți crede că este o poveste tristă, dar pentru mine este exact ceea ce iubesc cel mai mult la Napoli.

kalidoukoulibaly-cropped_1lbn91pnxqoba1q56lw5vya3iy

  • 28 de ani a împlinit Kalidou Koulibaly pe 20 iunie
  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Kalidou Koulibaly, conform transfermarkt.com 

Îți recomand articolul despre mesajul de dragoste al lui Angel Di Maria pentru fotbal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: