Special

Inter Miami vrea să dea o nouă lovitură. Unul dintre cei mai buni portari din lume ar putea ajunge în MLS

David de Gea (33 de ani) s-a despărțit de Manchester United în această vară, după 12 ani petrecuți pe Old Trafford. Portarul spaniol a refuzat o ofertă de aproape 14 milioane de euro pe sezon din partea lui Al-Nassr, la scurt timp după ce și-a anunțat plecarea din Premier League.

Inter Miami este interesată de David de Gea

David de Gea este curtat acum de Inter Miami, formație care își dorește să îl aducă pe portar chiar în această iarnă. Totuși, există zvonuri că fostul jucător al lui Manchester United ar fi deja în discuții avansate cu Real Betis.

În cazul în care de Gea va accepta oferta clubului lui David Beckahm, ibericul va fi coleg la Inter Miami cu Lionel Messi, Sergio Busquets și Jordi Alba. Fichajes relatează că David de Gea are de gând să analizeze cu atenție toate ofertele înainte de a lua o decizie privind viitorul său.

David de Gea a plecat de la Manchester United, după 12 ani

După mai multe runde de negocieri eșuate, David de Gea a ales să plece de la Manchester United în vara lui 2023. Portarul spaniol a ținut să își ia rămas bun de la fanii “Diavolilor” printr-un mesaj postat pe platforma X, fostă Twitter.

”Am vrut doar să trimit acest mesaj de adio tuturor suporterilor lui Manchester United. Aș dori să-mi exprim recunoștința și aprecierea neclintită pentru dragostea din ultimii 12 ani. Am realizat multe de când dragul meu, Sir Alex Ferguson, m-a adus la acest club.

Am fost incredibil de mândru de fiecare dată când am purtat acest tricou, am reprezentat cel mai mare club din lume și a fost o onoare pe care au avut-o doar câțiva fotbaliști norocoși. A fost o perioadă de neuitat și de succes de când am venit aici.

Nu credeam că atunci când am plecat din Madrid, pe vremea când eram un puști, voi reuși să realizez așa ceva. Acum, este momentul potrivit să accept o nouă provocare, să mă împing din nou într-un mediu nou. Manchester va fi mereu în inima mea, Manchester m-a modelat și nu mă va părăsi niciodată”.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d