Special

Luka Modric a rupt tăcerea după ce s-a spus că este nemulțumit de situația sa la Real Madrid

Ajuns la 38 de ani, Luka Modric a început să joace din ce în ce mai puțin la Real Madrid în acest sezon, motiv pentru care s-a vehiculat că este nemulțumit de situația sa.

Luka Modric a rupt tăcerea după ce s-a spus că este nemulțumit la Real Madrid

Mai mult, în ultima perioadă s-a vorbit din ce în ce mai mult despre posibilitatea ca mijlocașul croat să părăsească echipa la care a evoluat în ultimii 11 ani.

Luka Modric, care a bifat recent borna de 500 de meciuri în tricoul madrilenilor, a declarat într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al lui Real Madrid că va continua să dea tot ce are mai bun pentru clubul care i-a fost a doua casă pentru ultimii 11 ani.

Declarațiile croatului au venit la scurt timp după ce s-a vorbit despre plecarea sa de pe Santiago Bernabeu. ”Voi continua să dau totul pentru Real Madrid. Real Madrid înseamnă totul pentru mine, este parte din viața mea și din familia mea.

Real Madrid este un fel de a fi. Sunt din Croația, m-am născut acolo, dar sunt aici de 11 ani și mă simt ca acasă. Sunt recunoscător pentru tot ceea ce trăiesc aici, la cel mai bun club din istoria fotbalului.”, a spus Luka Modric.

Anunțul făcut de conducerea lui Real Madrid despre posibilitatea ca Luka Modric să plece în iarnă de la club

După ce a apărut informația că Luka Modric ar putea pleca de la Real Madrid în perioada de mercato de iarnă, având ca opțiuni America și Arabia Saudită, conducerea clubului blanco s-a pronunțat în privința starului croat.

Jose Angel Sanchez, CEO la Real Madrid, a anunțat că nu se pune problema unei plecări a lui Luka Modric în perioada următoare.

”Nu există negocieri oficiale cu o parte a oficialilor Ligii Saudite pentru a-l include pe Luca în luna ianuarie (n.r. perioadă de transferuri) și nu avem idee despre plecarea lui din echipă în prezent”, a spus Jose Angel Sanchez, potrivit Goal Arabic.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d