Special

Messi a răbufnit la adresa jucătorilor tineri ai Uruguayului. ”Să învețe ce este respectul de la bătrânii lor”

Argentina a pierdut primul meci de când a devenit campionă mondială în 2022. ”Pumele” au fost învinse de Uruguay, scor 0-2, în preliminariile pentru Cupa Mondială 2026.

Messi a răbufnit la adresa jucătorilor tineri ai Uruguayului

Partida nu a fost lipsită de momente tensionate. Lionel Messi (36) i-a luat apărarea lui Rodrigo De Paul (29 de ani) într-un conflict cu Mathias Olivera (26 de ani). Argentinianul s-a dus direct la fundașul lui Napoli, căruia i-a aplicat un cot în piept, iar apoi l-a strâns de gât.

În această dispută a fost implicat și Manuel Ugarte (22 de ani), care i-a arătat lui Rodrigo De Paul un gest obscen, în minutul 23 al jocului. Messi nu a trecut cu vederea acest comportament și le-a transmis un mesaj tinerilor jucători ai selecționatei din Uruguay.

”Ei bine, acești tineri trebuie să învețe ce este respectul de la bătrânii lor (n.r. jucătorii mai în vârstă ai Uruguayului) pentru că acest meci a fost întotdeauna intens, greu, dar întotdeauna cu mult respect. Așa că trebuie să învețe puțin.”, a declarat Lionel Messi, potrivit ESPN.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d