Special

Reacția lui Didier Deschamps, după ce Franța a scris istorie în preliminariile pentru EURO 2024

Franța a bifat cea mai categorică victorie din întrega istorie a preliminariilor pentru EURO, scor 14-0 în fața Gibraltarului, în penultima rundă a preliminariilor pentru EURO 2024.

Pentru Franța au marcat Thuram, Zaire-Emery, Clauss, Rabiot, Dembele, Coman (două goluri), Mbappe (3) și Giroud (3), iar Santos a înscris în propria poartă.

Reacția lui Didier Deschamps, după Franța – Gibraltar 14-0

Didier Deschamps a declarat la finalul meciului că a pregătit o victorie la scor în fața Gibraltarului încă de la antrenamentele ”Cocoșului Galic”. Selecționerul Franței a avut cuvinte de laudă la adresa elevilor săi și l-a remarcat în deosebi pe Kingsley Coman.

”A fost o seară perfectă, cu excepția accidentării lui Warren. Nu este ceva foarte serios. Din informațiile pe care le am, veștile sunt bune. Nu este o fractură, doar o întindere.

Când am pregătit meciul, am vrut să câștigăm partida cu stil. Le era greu și cu 11 jucători pe teren, în zece a fost și mai dificil. Știm să ne respectăm adversari și să marcăm 14 goluri nu este deloc rău.

Am reușit prin mișcare și combinații, mi-a plăcut partea dreaptă. De obicei, partea stângă este mai activă, dar în seara asta (n.red. sâmbătă seară) s-a întâmplat opusul. Kingsley a demonstrat calitate la posesie și la centrări, la fel și Jonathan.

Trebuia să câștigăm două puncte din ultimele două meciuri pentru a nu ne afla într-o situație în care să avem mai puțin control. Am văzut asta la ultimul EURO, atunci când am făcut parte din aceeași grupă cu Portugalia și cu Germania.

Trebuie să ne stabilim obiective mărețe și să nu fim mulțumiți cu ceea ce avem. Echipa este foarte competitivă, întotdeauna își dorește mai mult. În Grecia, nu vom merge în vacanță”, a spus Didier Deschamps, conform beinsports.com.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d