Special

Ronaldo poate reveni în Champions League!

Ronaldo joacă în Arabia Saudită la Al-Nassr din a doua jumătate a sezonului trecut.

Ce propune UEFA?

UEFA ar vrea să invite clubul Al-Nassr în următoarea ediție de Champions League pentru că, spun ei, clubul arab este unul dintre cele mai populare de pe planetă. Ar aduce asta un plus în audiență pentru Champions League? Cel mai probabil da. Lumea nu a primit bine vestea. Fanii spun că un club din Asia nu ar trebui să participe într-o competiție organizată de UEFA, și implicit pentru cluburi europene.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Champions league cu 140 de goluri marcate. Pe locul 2 este Leo Messi, care nu mai joacă în Europa, iar pe locul 3 este Lewandowski cu doar 92 de goluri. Ronaldo are și cele mai multe meciuri în competiție, 183 la număr.

Oamenii văd posibila invitație a arabilor ca pe o decizie greșită din partea Uefa. Dacă Al-Nassr este invitată, de ce să nu fie și alte cluburi? Echipa lui Ronaldo este doar pe 2 în campionat, depășită de Al-Hilal, echipa lui Neymar JR. În cazul în care UEFA vrea să extindă competiția și pe continentul asiatic ar trebui măcar să lase echipele să își obțină calificarea, la fel ca în Europa.

  • Ronaldo a marcat 13 goluri în 12 meciuri de campionat în acest sezon.
  • Al-Nassr este la 4 puncte în spatele lui Al-Hilal în campionat.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d