Special

Un ”Tricolor”, la un pas de transferul carierei în Anglia: ”2.500.000 € era suma”

Denis Drăguș (24 de ani) a fost unul dintre remarcații partidei Israel – România 1-2, din preliminariile EURO 2024, meci care i-a trimis pe ”Tricolori” la turneul final din Germania.

Un ”Tricolor”, la un pas de transferul carierei în Anglia

Drăguș a contribuit decisiv la primul gol al României. Atacantul împrumutat de Standard la Gaziantep a expediat ”o torpilă” spre poarta Israelului, goalkeeper-ul Glazer a deviat mingea în bara transversală, apoi a ricoșat la Pușcaș, care a trimis-o cu capul în plasă.

Denis Drăguș are un sezon foarte bun în Turcia, sub comanda lui Marius Șumudică, însă cariera sa putea lua un alt curs, conform spuselor agentului FIFA Florin Manea. Acesta a dezvăluit că internaționalul român a fost la un pas de un transfer în Anglia, la Stoke City. Chiar dacă era vorba de liga a doua engleză, nivelul de acolo este peste multe prime eșaloane din Europa.

„Eu am încredere mare în Denis Drăguș și vorbesc cu el. E un băiat extraordinar. Nu știu dacă mai are pe cineva agent în momentul de față. Am înțeles că e singur.

Îl văd un jucător de talent și a arătat asta. A avut niște execuții senzaționale. Eu am și avut o ofertă pentru el înainte, un interes. M-am întâlnit cu o echipă care se bate pentru promovarea din Championship în Premier League.

Asta a fost înainte ca el să aleagă Gaziantep. Stoke City a fost interesată, dar din păcate l-a luat pe Wesley Moraes împrumut de la Aston Villa și a căzut treaba cu Denis.

Dar a fost foarte aproape. M-am întâlnit cu directorul lor sportiv, am vorbit și cu Denis la telefon. Au ales asta. 2,5 milioane era suma, el fiind la Standard în ultimul an de contract. Nu era o sumă foarte mare”, a spus Florin Manea, potrivit Fanatik.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d