Special

5 fotbaliști care și-au trădat echipele

5 fotbalisti care si-au tradat echipele

Salutare tuturor, am revenit cu o postare mai specială, care sper să vă capteze atenția și să vă stârnească curiozitatea. După cum știm, dintotdeauna au existat trădări în fotbal, iar noi ne-am gândit să facem un top 5 al celor mai cutremurătoare trădări. Să începem!

 1) Luis Figo- de la Barcelona la Real Madrid

Mijlocașul portughez a jucat timp de 5 sezoane la FC Barcelona între anii 1995 și 2000, perioadă în care a avut evoluții remarcabile și în care devenise eroul tribunelor. Însă totul s-a schimbat în momentul în care acesta a decis să se transfere la rivala de moarte, și anume Real Madrid. Din favoritul fanilor barcelonei, acesta a devenit unul dintre cei mai „urâți” jucători de pe teren, iar derby-urile disputate pe Nou Camp au devenit un coșmar pentru lusitan, fiind înjurat și huiduit ori de câte ori se afla la balon.

Figo1

2) Robin van Persie- de la Arsenal la Manchester United

Unul dintre cei mai buni atacanți din istoria naționalei Olandei și din istoria lui Arsenal își face loc în topul nostru. În vara lui 2012, după 8 sezoane petrecute de partea tunarilor, van Persie a semnat una dintre cele mai mari trădări ale fotbalului modern, semnând cu rivala Manchester United. Mulți dintre fanii lui Arsenal au fost surprinși de decizia acestuia, iar cei mai fanatici dintre ei au ars tricourile cu fostul lor idol.

Arsenal v Sunderland - Premier League

 3) Andrea Pirlo- de la Inter la AC Milan și de la AC Milan la Juventus

Alături de Roberto Baggio, Andrea Pirlo a trecut pe la toate rivalele. Totul a început în anul 2001 când acesta a plecat de la Inter pentru marea rivală din capitală, AC Milan. După 10 ani, în 2011, povestea s-a repetat, iar acesta a părăsit echipa de pe San Siro, pentru a semna cu rivala Juventus.

 PIRLO JUVE INTER Y MIALN4) Gonzalo Higuain- de la Napoli la Juventus

Tot din Italia vine următoarea trădare. În vara lui 2016, argentinianul Gonzalo Higuain devenea cel mai hulit jucător din istoria lui Napoli. Acesta a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu napoletanii și a semnat cu Juventus.

Pont: dacă vizitați Napoli, evitați pe cât posibil să abordați „subiectul Higuain” cu localnicii. 😀

higuain.applausi.juve.napoli.combo.750x4505) Cesc Fabregas- de la Arsenal la Barcelona

„Telenovela” Fabregas începe în anul 2003, când acesta fusese refuzat de Barcelona, iar Arsene Wenger i-a oferit o șansă la Arsenal. Mai târziu, în anul 2011 Barcelona a reușit să îl fure pe Fabregas de la Arsenal, provocând o durere imensă fanilor. Ca lucrurile să fie complete, în vara anului 2014 Fabregas s-a transferat de la Barcelona la Chelsea, rivala din capitală a tunarilor. Fanii lui Arsenal au înnebunit la aflarea veștii, aceștia arzând tricourile cu Fabregas și declarându-l persoana non grata.

Untitled-5_3235347k

Vă mulțumesc pentru susținerea pe care ați acordat-o blogul-ui !

Până data viitoare, rămâneți cu noi…în primul 11 !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: