Intern

A jucat pentru naționala României, dar acum a ajuns șofer de tir

Sebastian Huțan a fost un portar cu 12 prezențe în naționala U21 a României și cu 3 prezențe în naționala mare a „tricolorilor”, pentru care nu a apucat să debuteze.

Totuși, vremurile în care Anghel Iordănescu îl convoca la națională sunt demult apuse pentru el, iar viața i-a pregătit o nouă încercare, și anume de a ajunge șofer de tir.

Sebastian Huțan. Sursă foto: ziare.com
Sebastian Huțan. Sursă foto: ziare.com

Portar în naționala României, acum șofer de tir

Sebastian Huțan a povestit pentru ziare.com cum a ajuns să fie șofer de tir, după ce a avut o carieră destul de interesantă ca fotbalist, ajungând chiar și la Dinamo Moscova într-o perioadă.

„Am avut patru operații la genunchi de-a lungul carierei. La ultima intervenție chirurgicală, doctorul mi-a zis că aș fi riscat să-mi puna proteză la genunchi, dacă mai continui cu fotbalul și m-am lăsat.

Asta este viața. Am fost afectat, dar sunt lucruri pe care nu ai cum sa le eviti . M-am lasat la 29 de ani”, a spus acesta.

Sebastian Huțan. Sursă foto: ziare.com
Sebastian Huțan. Sursă foto: ziare.com

„E un job bănos, dar și greu”

„E un job și banos, dar și greu. Stai departe de familie. Ajuți la încarcat, la descarcat. Când îl vedeam pe tatăl meu că el munceste și eu stau ca antrenor de portari, nu era ok și am zis să-l ajut. La un an distanță, după ce am rupt-o cu fotbalul, am rămas singur cu tirurile, pentru că tatăl meu a murit.

Eu sunt răspunzator de tot ceea se întâmpla. Mai am patru tiruri și am băieți care fac curse internaționale. Eu fac numai în țară. Trebuie să stau mai mult pe lângă casă. O am și pe mama”, a mai spus fostul portar.

Sebastian Huțan. Sursă foto: looksport.ro
Sebastian Huțan. Sursă foto: looksport.ro

Echipele la care a jucat Sebastian Huțan:

  • UTA
  • Sheriff Tiraspol
  • FC Vaslui
  • Dinamo Moscova
  • Liberty Salonta
  • U Cluj
  • Poli Iași

Îți recomand articolul despre fotbaliștii români care au fost colegi cu Zlatan Ibrahimovic.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: