Premier League

Alexis Sanchez dă de pământ cu Manchester United

Alexis Sanchez a avut o perioadă grea la Manchester United, dar acum se simte mult mai bine la Inter Milano și a vorbit despre perioada petrecută pe „Old Trafford”.

Mijlocașul din Chile a explicat că a merge la United a fost cea mai proastă decizie din viața lui și i-a jignit pe foștii săi colegi, despre care spun că nu formau un grup unit.

Alexis Sanchez. Sursă foto: goal.com
Alexis Sanchez. Sursă foto: goal.com

Alexis Sanchez, acuzații dure la adresa lui Manchester United

Alexis Sanchez a povestit pentru presa din Chile cât de grea a fost perioada pe care a petrecut-o la Manchester United: Chiar după primul antrenament mi-am dat seama de multe lucruri.

Am ajuns acasă, am vorbit cu familia și cu impresarul dacă nu e o șansă să rupem contractul și să mă întorc la Arsenal, dar era prea târziu pentru că deja îl semnasem”.

„M-a durut mult de tot!”

„Au trecut luni bune și mă simțeam la fel. În acea perioadă nu era un grup unit.

Jurnaliștii scriau despre mine, dar nu știau ce se întâmplă în interiorul clubului, foști jucători vorbeau și ei, dar nu știau cum mă simt și asta m-a durut mult.

Un jucător depinde și de mediul din jurul său, iar asta se reflecta pe teren. Dacă cineva avea ceva negativ de zis, eu eram găsit țap ispășitor mereu. Eram mereu criticat chiar dacă jucam câteva minute”, a mai spus Sanchez.

Îți recomand articolul despre jucătorul pe care Ter Stegen îl vrea la Barcelona.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: