Ligue 1

Alvaro, cel care l-a insultat pe Neymar, l-a jignit și pe Messi. Video

Alvaro Gonzalez a fost în centrul atenției la derby-ul dintre PSG și Marseille, 0-1, dar din păcate nu în sensul pozitiv.

Fundașul spaniol a avut remărci rasiste la adresa lui Neymar, pe care l-a făcut maimuță, dar cei de la OM vor să-l scoată cu fața curată, deși rasismul e un subiect sensibil în fotbalul modern.

Totuși, Alvaro nu e la prima jignire în fața adversarilor. În 2016, Alvaro juca pentru Espanyol, iar la un derby al Cataluniei cu Barcelona a râs de înălțimea lui Lionel Messi.

Alvaro l-a insultat și pe Messi și pe Neymar

În 2016, Messi nu i-a răspuns provocărilor, ci i-a transmis doar că e „un om foarte rău”. Nu la fel s-a întâmplat și în cazul lui Neymar, care l-a lovit pe Alvaro cu palmele și cu pumnul în ceafă.

Am văzut derby-ul PSG – OM, iar Neymar a acuzat încă de prin minutul 30 că Alvaro are derapaje rasiste la adresa lui, dar arbitrul nu a vrut nici să verifice imaginile care ar fi putut calma spiritele.

Reamintesc faptul că în ultimele 5 minute nu s-a mai jucat fotbal, ci au fost eliminați 5 fotbaliști în urma bătăilor de pe teren, iar confruntarea s-ar fi putut derula altfel dacă arbitrul ar fi luat măsurile corespunzătoare.

Înțeleg șicanele din teren, mai ales între fundași și atacanți, dar nu pot să înțeleg rasismul. Ce se întâmpla pe vremuri în fotbal nu trebuie să se mai întâmple și acum.

Ce i-a spus lui Neymar

Ei bine, Alvaro i-a spus lui Neymar „maimuța dracului”, în timp ce lui Messi i-a spus „Ești mic, foarte mic, un pitic”.

Cam acesta este Alvaro, un Joey Barton al fotbalului spaniol, dar cu mai puțin umor și mai multă toxicitate.

Îți recomand articolul cu video-ul cu toată bătaia de la PSG – Marseille.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: