La Liga

Asta a pierdut Barcelona! Luis Suarez, cifre ca în vremurile bune

Luis Suarez a fost îndepărtat de la Barcelona în această vară într-un mod destul de urât, mai ales gândindu-ne la tot ce a făcut pentru catalani de-a lungul anilor, dar Diego Simeone i-a dat șansa să continue în La Liga, deși Suarez a fost la un pas să ajungă în Serie A, la Juventus.

Luis Suarez. Sursă foto: goal.com
Luis Suarez. Sursă foto: goal.com

Acum, Suarez este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Atletico din actualul sezon, iar în La Liga are cifre exact ca în vremurile sale bune, de pe vremea când făcea acea tripletă „magică” cu Messi și Neymar (MSN).

Luis Suarez, cifre ca în vremurile bune

Luis Suarez nu a reușit să marcheze sau să dea pase de gol în 4 meciuri din Champions League, însă în La Liga, „El Pistolero” face show aproape la fiecare meci. Ca să vedeți dorința lui de a demonstra că încă mai poate și că Barcelona a greșit când l-a pus pe liber, el se supără cam de fiecare dată când Diego Simeone îl schimbă.

Priviți și voi ce statistici are Suarez în La Liga:

  • Meciuri: 9
  • Goluri: 7
  • Pase de gol: 1
Luis Suarez. Sursă foto: goal.com
Luis Suarez. Sursă foto: goal.com

Nici nu are rost să îl comparăm în momentul de față pe Suarez cu Griezmann sau cu alți jucători de la „Barca”. Iar la cum decurg lucrurile, nu e nicio mirare pentru nimeni că Atletico e pe primul loc în Spania, cu 2 meciuri mai puține jucate decât Real Madrid.

  • 33 de ani a împlinit Luis Suarez pe 24 ianuarie
  • 18.000.000 de euro este cota de piață a lui Luis Suarez, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
Luis Suarez. Sursă foto: goal.com
Luis Suarez. Sursă foto: goal.com

Doar ca un reminder, Suarez a dat o „dublă” în ultimul meci al lui Atletico, 3-1 cu Elche.

Diego Costa, exasperat de Suarez

Deigo Costa a marcat și el în meciul cu Elche, iar la finalul meciului a oferit o declarație amuzantă despre cât de greu îi este să prindă locul de titular în atacul lui Atletico „din cauza” lui Luis Suarez și a evoluțiilor sale bune:

„Cât nu am jucat eu, Suarez nu a marcat. Acum m-am întors și a dat două goluri. E un bastard. Sper să continue așa. Sunt foarte fericit, cu cât mai multe goluri, cu atât mai bine pentru Atletico.

Vom continua să dăm tot ce avem mai bun și să concurăm cu respect reciproc. El a înscris de două ori, eu am intrat și am marcat o dată. Dacă vrem să câștigăm ceva mare, așa trebuie să fie”, a declarat Diego Costa.

Diego Costa și Luis Suarez. Sursă foto: skysports.com
Diego Costa și Luis Suarez. Sursă foto: skysports.com

Îți recomand articolul despre „sinuciderea” lui Diego Maradona, așa cum o descrie fostul său doctor.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: