La Liga

Au luat-o razna!? Barcelona vrea un fundaș de la Arsenal

Citeam de dimineață că Barcelona e în căutarea unui nou fundaș central. Până aici nimic neobișnuit, mai ales că Barcelona chiar ar avea nevoie de un nou fundaș central.

Dar ce a urmat e o adevărată nebunie… Presa din Spania susține că Barcelona s-ar interesa de serviciile lui Shkodran Mustafi, de la Arsenal.

Barcelona îl vrea pe Mustafi de la Arsenal

Să nu uităm că Barcelona și-a mai luat o țeapă de la Arsenal, cu Thomas Vermaelen, dar atunci belgianul era titular incontestabil la Arsenal. În schimb, Mustafi nu e nici măcar om de bază în echipa lui Arteta.

Shkodran Mustafi. Sursă foto: goal.com
Shkodran Mustafi. Sursă foto: goal.com

Sezonul acesta a jucat doar 5 meciuri, 2 în Premier League din postura de rezervă, iar 3 în Europa League, într-o grupă cu Molde, Dundalk și Rapid Viena.

Recunosc, în trecut îmi plăcea Mustafi și să nu uităm că a câștigat și el Cupa Mondială în 2014, dar de când a ajuns la Arsenal, forma lui s-a prăbușit incredibil. E de nerecunoscut.

E atât de slab încât lasă impresia că Arsenal mai bine îl lua pe Tamaș la 36 de ani și tot se descurca decent în Premier League față de Mustafi.

Pentru Arsenal ar fi o afacere minunată, pentru că nici ei nu cred că se mai așteptau ca cineva să-l dorească pe Mustafi. Cât despre Barcelona, în ultimii ani catalanii ne-au arătat că orice e posibil, mai ales când l-au împrumutat pe Boateng de la Sassuolo.

  • 12.000.000 de euro e cota de piață a lui Shkodran Mustafi, conform transfermarkt.com
  • 28 de ani a împlinit Mustafi pe 17 aprilie

Îți recomand articolul despre fotbaliștii plătiți regește să stea pe banca de rezerve.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: