Special

Boban Nikolov (Sheriff Tiraspol): „În România, doar Hagi gândește profesionist!”

Boban Nikolov, fotbalistul crescut de Gică Hagi, evoluează în acest moment la Sheriff Tiraspol și a vorbit despre diferența dintre campioana Moldovei și alte echipe mai valoroase din România.

Boban Nikolov (Sheriff Tiraspol): „În România, doar Hagi gândește profesionist!”

Boban Nikolov a vorbit despre diferențele dintre mentalitatea de la Sheriff Tiraspol și alte echipe din România: „În România, doar domnul Hagi gândește profesionist, restul fac lucruri să fie făcute.

Secretul nostru este că suntem ca o familie, fiind și jucători de peste tot în lume. 

Am avut o discuție în vară să plec de la Lecce la CFR Cluj, am vorbit cu Neluțu Varga, dar a întârziat oferta lui, nu m-a mai sunat. Sincer, m-aș fi dus la Cluj, dar a venit între timp oferta de la Sheriff.

M-a atras că jucau în Champions League și că aveau un proiect bun. Nu sunt diferențe mari de salarii la Sheriff față de România, mă refer la FCSB, Craiova sau CFR Cluj.

Eu dacă mergeam la CFR Cluj aș fi luat chiar mai mult decât în Moldova. Sper să câștigăm și titlul în Moldova! Sper să mai facem surprize în Champions League, mai ales că o să jucăm acasă, cu suporterii în tribune.”, a mai spus Boban Nikolov, la TV DigiSport.

  • 27 de ani are Boban Nikolov
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Boban Nikolov, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: