Intern

Carlos Toja, dat dispărut! Nimeni nu a mai auzit nimic de el

Juan Carlos Toja a fost adus la FCSB în 2008, în schimbul sumei de 1.500.000 de euro. Mijlocașul columbian nu a reușit să se impună în formația „roș-albaștrilor”, iar în prezent nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el.

Carlos Toja. Sursă foto: gsp.ro
Carlos Toja. Sursă foto: gsp.ro

Toja, dat dispărut

Juan Carlos Toja a jucat pentru FCSB timp de două sezoane, în care a reușit să marcheze patru goluri și să ofere șase pase decisive. Mijlocașul columbian a fost vândut ulterior pentru 500.000 de euro la Aris Salonic.

Presa columbiană se întreabă ce s-a întâmplat cu Toja, fotbalist cu trei prezențe în naționala Columbiei: „În 2012, Juan Carlos s-a întors în SUA pentru a-şi încerca norocul la New England Revolution”.

„Dar o accidentare gravă la spate l-a împiedicat să joacă şi a rupt contractul la sfârşitul anului 2013. De atunci, rătăceşte singur. Nimeni nu ştie unde este. Ştie undeva unde este? L-a văzut cineva?”, se întreabă columbienii de la las2orillas.co.

„Unii spun că se pregăteşte să reapară în fotbalul columbian. Ultima oară a fost văzut în 2016, la Fortaleza şi ultimul lucru care se ştia despre el este că se antrenează cu La Equidad”, au mai scris jurnaliștii columbieni.

Îți recomand articolul despre răspunsul dat de Cristiano Ronaldo fiului său atunci când acesta i-a cerut un telefon nou.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: