Premier League

Cartea lui Bendtner se anunță interesantă: „Alegeți prostituate, nu gold diggers!”

Nicklas Bendtner e cunoscut de publicul larg pentru cele mai proaste decizii pe care un fotbalist le poate lua în carieră, nici mai insist pe tema că el și-a pierdut o bună parte din avere la poker și ruletă.

Acum, fostul atacant danez a scos o carte autobiografică intitulată „Both sides” și care devine din ce în ce mai interesantă cu fiecare capitol descris de el.

De pildă, în capitolul despre care voi scrie aici, el face referire la o anume „tradiție” a fotbaliștilor din Anglia, care preferă să angajeze prostituate chiar și cu o seară înainte de meciuri, decât să fie înconjurat de „gold diggers”.

Nicklas Bendtner. Sursă foto: goal.com
Nicklas Bendtner. Sursă foto: goal.com

Sfatul lui Bendtner: „Alegeți prostituate, nu gold diggers!”

„Credeți-mă, toată lumea din fotbalul englezesc știe sau a auzit de astfel de cazuri, de altfel devenise chiar o tradiție și la Arsenal ca jucătorii să meargă la servicii de prostituate, după care să povestească în vestiar ce au făcut.

Sfatul meu e simplu: alegeți prostituate, nu gold diggers. E mult mai puțin riscant decât să ieși cu ele în oraș. De Gold diggers dai peste tot, dar sunt șanse mari ca ele să-ți facă poze când tu dormi și după să te șantajeze ca să-și țină gura închisă”, spune danezul.

„Evident, nu faci lucrurile astea când ajungi să fii un fotbalist cunoscut. Mie mi s-a întâmplat. Una dintre fetele cu care ieșeam a venit într-o zi la mine și mi-a spus că e gravidă. I-am zis că-i plătesc operația de avort și că nu mai vreau să o văd.

În noaptea aia, a venit la mașina mea și mi-a spart geamurile, era nebună pentru că nu mai voiam să o văd și pentru că i se oprise robinetul de unde îi picau niște bani. Nu a fost prima dată…alta mi-a aruncat hainele de la etaj și a trebuit să cobor gol să le iau”, a mai spus „Lord” Bendtner.

Îți recomand articolul despre glumele lui Haaland și Odegaard pe seama României.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: