Premier League

Ce a spus Bruno Fernandes despre penalty-ul ratat, după ce Cristiano Ronaldo îi ceruse să îl lase pe el să execute

Bruno Fernandes a ratat un penalty în ultimele minute ale partidei dintre Manchester United și Aston Villa, scor 0-1, iar jurnaliștii englezi l-au întrebat ce s-a întâmplat în teren, pentru că Cristiano Ronaldo îi ceruse mingea ca să execute el lovitura de la 11 metri.

Ce a spus Bruno Fernandes despre penalty-ul ratat, după ce Cristiano Ronaldo îi ceruse să îl lase pe el să execute

„Nimeni nu este mai frustrat și dezamăgit decât mine pentru ratarea penalty-ului și înfrângerea ulterioară. Mereu mi-am asumat responsabilitățile și le-am îmbrățișat chiar și sub presiune în momente ca acestea. Astăzi, am eșuat.

Criticile și opiniile diferite au un rol important în fotbal. Am învățat să trăiesc cu ele, chiar să le folosesc pentru a mă motiva, și le consider o parte importantă pentru dedicarea mea de a nu mă opri niciodată din a deveni cel mai bun jucător care aș putea fi, pentru mine și pentru echipă.

Astăzi, mi-am asumat din nou responsabilitatea primită de când am venit la United și o voi face din nou fără nicio frică atunci când mi se va cere. Sunt un jucător care dă totul pe teren, cu o mare determinare. Și asta voi continua să fac.

Mă voi întoarce mai puternic pentru mine, pentru că astea sunt standardele pe care mi le impun, dar în primul rând pentru coechipieri și fanii care m-au susținut întotdeauna”, a spus Bruno Fernandes la finalul meciului.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: