Serie A

Ce au scris turcii după debutul lui Olimpiu Moruțan în Serie B

Olimpiu Moruțan (23 de ani) a semnat cu Pisa, formație pentru care va evolua sub formă de împrumut de la Galatasaray pentru un sezon.

Ce au scris turcii după debutul lui Olimpiu Moruțan în Serie B

Internaționalul român a bifat deja două apariții în tricoul celor de la Pisa, iar în ultimul joc, încheiat cu eșecul în fața celor de la Citadella, scor 3-4 în prima etapă din Serie B, Moruțan a oferit două pase decisive.

După ce a fost lăudat de către jurnaliștii italieni, acum, mijlocașul le-a atras atenția și turcilor de la Fanatik.tr, care au ținut să remarce evoluția „tricolorului” din ultimul meci.

„Două pase decisive pentru Moruțan în primul meci din campionat pentru Pisa! Olimpiu Morutan, împrumutat de la Galatasaray la Pisa, a devenit vedetă cu două assist-uri în primul său meci din Serie B.

Deși nu a putut face nimic pentru a evita înfrângerea echipei sale, Morutan a primit laude din partea italienilor”, a notat sursa menționată mai sus.

„A schimbat fața echipei în faza ofensivă, a creat pericol la poarta adversă și a oferit două pase de gol”, au notat cei de la Tuttomercatoweb.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre scrisă de mine pe fanatik.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: