Special

Ce mai face Chicharito Hernandez

Chicharito și-a început parcursul european la Manchester United, acolo unde a fost adus la insistențele lui Sir Alex Ferguson.

Ce face Chicharito Hernandez

În primul sezon a fost un atacant veritabil, marcând o groază de goluri și toată lumea îl vedea devenind un star al „diavolilor roșii”.

Chicharito Hernandez. Sursă foto: goal.com
Chicharito Hernandez. Sursă foto: goal.com

După sezonul de vis pe care l-a avut, Chicharito a cunoscut o scădere de formă, care avea să fie până la finalul traseului său în Europa, deși a mai trecut pe la echipe mari, cum ar fi Real Madrid.

În 2014, Chicharito a fost împrumutat la Real Madrid, însă după un sezon petrecut pe „Bernabeu”, atacantul mexican nu s-a remarcat cu prea multe realizări, însă a reușit să înscrie un gol superb, care avea să concureze la premiile de cel mai frumos gol al anului.

În 2015, Bayer Leverkusen l-a transferat pentru 12.000.000 de euro, iar lucrurile păreau că intră în normal pentru el.

Întoarcerea în Premier League

După două sezoane bune făcute pentru „farmaciști”, Javier Hernandez avea să se întoarcă în Premier League, la West Ham United.

Chicharito Hernandez. Sursă foto: goal.com
Chicharito Hernandez. Sursă foto: goal.com

Din nou forma sa nu mai era una dintre cele mai bune, iar după două sezoane petrecute alături de „ciocănari”, Chicharito avea să ajungă la Sevilla.

Nici în formația andaluză nu a reușit să rupă „norii”, motiv pentru care în iarnă a fost transferat de LA Galaxy pentru 8.500.000 de euro.

  • 32 de ani a împlinit Chicharito Hernandez pe 1 iunie

Finalul visului european

Din acel moment, aventura lui Chicharito s-a oprit, iar mexicanul a postat un filmuleț emoționant pe rețelele de socializare, în care îi spune la telefon tatălui său că visul european s-a terminat.

Nici la LA Galaxy nu prea a jucat din cauza pandemiei de coronavirus, dar de la reluarea MLS a înscris un gol în tot atâtea meciuri disputate.

  • 6.800.000 de euro este cota de piață a lui Chicharito Hernandez, conform transermarkt.com
Chicharito Hernandez. Sursă foto: ABC7.com
Chicharito Hernandez. Sursă foto: ABC7.com

Îți recomand articolul despre cel mai bun jucător de fotbal în opinia lui Thierry Henry.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: