Premier League

Ce mai face Eva Carneiro, medicul dat afară de Mourinho de la Chelsea

Eva Carneiro, unul dintre cei mai cunoscuți medici sportivi din lume, a fost dată afară de Jose Mourinho, în urma unui scandal „monstru” izbucnit la Chelsea.

Tehnicianul portughez i-a reproșat că a intrat in teren pentru a-i acorda ajutorul lui Eden Hazard, deși belgianul nu părea grav rănit. Chelsea juca în 10 oameni, iar dacă Hazard părăsea terenul, echipa ar fi jucat în 9 oameni contra adversarilor și ar fi fost mult mai vulnerabili.

Până la urmă confruntarea cu Swansea s-a terminat 2-2, dar cuvintele grele pe care Mourinho i le-a adresat medicului nu au trecut niciodată.

„Eram într-un moment bun și fericit al carierei mele. Totul s-a schimbat radical după acel meci. Nu cred că meritam să pățesc așa ceva”, a spus Eva Carneiro.

Fostul medic al lui Chelsea și-a dat în judecată clubul și a refuzat o rezolvare amiabilă în schimbul sumei de 1.200.000 de lire.

Ce mai face Eva Carneiro

În prezent, Eva Carneiro este măritată și împreună cu soțul ei și-a deschis o clinica de recuperare medicală. Ea încă se judecă și cere despăgubiri mai mari din partea lui Chelsea.

Între timp, Jose Mourinho a recunoscut că a înjurat-o, însă a precizat că nu este sexist. Totodată, Chelsea a admis faptul că demiterea ei a fost o greșeală și încearcă să o înduplece pe Eva.

  • 45 de ani a împlinit Eva Carneiro pe 15 septembrie

Îți recomand povestea jucătorului care a dat 3 goluri în a doua repriză, pentru că în prima repriză a asistat la nașterea fetiței lui.

Urmărește Primul11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: