Intern

Ce trebuie să înțeleagă Contra după egalul cu Norvegia

Cosmin Contra a declarat, după egalul miraculos cu Norvegia, că este un rezultat norocos și că trebuie să avem mult mai multă grijă pe viitor.

Ok, toate bune și frumoase, dar din punctul meu de vedere trebuie să facă o altă selecție a jucătorilor.

Toșca – în afară de intervenția din ultimul minut, a fost cel mai slab jucător din defensivă. Cele mai multe atacuri ale norvegienilor s-au desfășurat pe partea lui. În plus, el pentru Paok a jucat un singur meci în acest sezon și s-a văzut ca nu are ritm pentru a face față unui fotbalist precum Ødegaard.

Anton – nu a jucat chiar atât de rău, dar s-a văzut că este un jucător limitat, iar dacă nu joacă cu un alt închizător lângă el, cum ar fi fost Răzvan Marin, nu face față

Stanciu – de Stanciu am scris aici, când a ales să renunțe la fotbal pentru a juca în Arabia. Mulți ați sărit și mi-ați explicat că nu avea cum să nu accepte la suma pe care o încasează din salariu. Ei bine el nici nu joacă acolo, șeicii nu i-au plătit mai multe salarii, iar el e disperat să plece oriunde doar să scape de arabi. Cam aici se ajunge când ești impresariat de cineva care nu are treabă cu fotbalul.

Grozav – Cosmine, lasă-ne cu el ! E un zero barat, joacă la o echipă care s-a salvat să nu pice în liga a 2-a din Ungaria. Sper să se termine bâlciul ăsta cu Grozav, că mă simt ca prin 2007-2008 când Pițurcă îl tot aducea pe Cociș la natională.

Evident, nu au fost doar părți negative, am văzut și câțiva jucători care au tras echipa după ei:

Tătărușanu – a fost impecabil, ne-a scos din vreo 3-4 situații extrem de dificile, sper să îl mai avem în poartă, măcar pentru urmatorii 3 ani

Dragoș Grigore – nu sunt deloc vreun fan de-al lui, dar a făcut un meci bun, a avut niște intervenții decisive și per total s-a descurcat peste media sa

Ianis Hagi – daa, este exact ce avem nevoie. A contribuit decisiv pentru rezultatul acesta. Ianis nu trebuie să lipsească din primul 11.

Keșeru – ca deobicei, Keșeru e omul potrivit la locul potrivit

Maxim – intrarea lui Maxim a fost benefică. Nu a fost fantastic, cum a fost Ianis, dar s-a văzut că vine din campionatul Germaniei, unde mai joacă, față de un jucător care vine dintr-un campionat obscur ca cele din Arabia sau Ungaria.

Pe viitor, aș vrea să-l mai văd și pe Tudor Băluță, Florin Andone și poate cel mai important, să-l văd pe Mitriță la lot în locul lui Grozav.

Tu ce schimbări ai vrea să vezi ? Lasă-mi un comentariu, pentru că sunt curios ce viziune aveți.

Urmărește Primul 11pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: