Intern

Ce VICTORIE! FCSB-Lazio 1-0 Reacții și rezumat video

După cum zice și titlul, FCSB a reușit imposibilul și i-a răpus pe italieni după un joc foarte bun și foarte curajos făcut de echipa lui Dică.

În fața a 39.000 de spectatori jucători precum Budescu Gnohere sau Dennis Man au strălucit pe teren, reușind să-i surprindă pe italieni care au început partida mult prea sigur pe ei.

Nu uita să dai like la pagina noastră de Facebook!

Golul a fost marcat de Harlem Gnohere după o succesiune de pase venite de la Dennis Man, unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști români (vezi articolul) și fantasticul Budescu.

YmNlYWFiY2Q3YjQ3ZTkzNTI5ZTlkMGYzMw==.thumb

Unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe teren, Constantin Budescu, a declarat pentru Pro X: ” E important că nu am primit gol acasă. În același timp, e bine că am câștigat. Puteam să facem 2-0, din păcate am ratat acea fază. Mi-am făcut mingea prea lungă.

Dar și ei au avut ocazii și puteau înscrie.

Cred că e un rezultat bun.

Ne-am simțit foarte bine, ne dorim ca atmosfera să fie așa la fiecare meci, pentru că această atmosferă transformă și jocul. Fotbalul e mult mai frumos cu fanii la stadion.

Toți jucătorii noștri au fost la înalțime, ne-am depășit limitele și cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri de când sunt eu la Steaua.

Șansele sunt încă 50-50%, pentru că vom avea un meci foarte greu pe Olimpico, in fața atâtor fani. Eu cred că putem obține calificarea acolo.”

881974-rkz1247

Marcatorul unicului gol de aseară, francezul Gnohere, a ținut să-l omagieze pe colegul său Budescu, spunând despre acesta că este magic atunci când are mingea la picior.

Mai jos aveți linkul către rezumatul video, pentru a retrăi clipele unei nopți „fierbinti” de februarie.

Sursă: youtube

Canal de youtube: Geneza Fotbalului

Nu uita să dai like la pagina noastra de Facebook!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: