Special

Cele mai ciudate ghete purtate de Griezmann. Foto

Antoine Griezmann este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume și chiar dacă nu a avut un sezon foarte bun la Barcelona, atacantul francez rămâne un jucător bun indiferent de critici.

În acest articol nu voi vorbi despre calitățile tehnice pe care Griezmann le posedă, ci despre ghetele neobișnuite pe care el le poartă din când în când.

Ca o părere sinceră, mie îmi place mult felul în care Griezmann își personalizează adidașii de fotbal și vă voi arăta câteva poze cu modelele lui, iar voi puteți să-mi scrieți în comentarii dacă vă plac sau nu.

Ghetele ciudate ale lui Antoine Griezmann

Antoine Griezmann e sponsorizat de Puma, iar atacantul francez a reușit să atragă tuturor privirile prin câteva personalizări care au „rupt” internetul în două, mai ales pe vremea când evolua în tricoul lui Atletico Madrid.

  • „Grizi Edition 10 Years” – au fost niște ghete, ediție limitată, lansate special pentru a celebra colaborarea de lungă durată a lui cu Puma. După cum veți observa, cele două ghete formau un mare „smiley face”, ceea ce mi se pare o idee destul de tare.

  • Adidașii pictați cu stema lui Atletico Madrid – Următoarea pereche de adidași ai lui Griezmann nu a fost comercializată, pentru că a fost făcută la comandă specială pentru fotbalist. Acesta a cerut ca stema lui Ateltico Madrid să îi fie pictată pe ghetele sale.

  • Ghetele speciale de la meciul Franța – Uruguay – la Campionatul Mondial din 2018, Griezmann a primit cadou aceste ghete de fotbal care să marcheze meciul dintre Franța, țara sa, și Uruguay, țara care îl impresionează cel mai mult pe el.
  • Steagurile sunt desenate pe două „materos”, recipientul din care se bea „Yerba Matte”. O să vă vorbesc mai despre Yerba Matte într-un filmuleț pe Youtube, pentru că am și eu și vă voi arăta cum se prepară băutura preferată de fotbaliștii sud-americani.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: