Fără categorie Special

Ceva se întâmplă în Ungaria…

Se întâmplă de ceva timp și nu putem să ne prefacem că nu vedem, dar fotbalul din Ungaria ia amploare și la nivelul echipelor de club, dar și la nivelul echipei naționale.

În ultimele două meciuri jucate, Ungaria a bătut Bulgaria, 3-1 și s-a calificat în finala barajului pentru EURO 2020, unde va da peste Islanda, iar în Nations League a câștigat cu 1-0 meciul cu Serbia, o adversară tare.

Eu acum vreau să vă prezint câțiva jucători de mare perspectivă a Ungariei, dar vă explic de ce cred că în 2-3 ani, vecinii noștri vor ajunge la un nivel ridicat în fotbal și clar mult peste noi.

Ungaria se ridică din ce în ce mai mult la fotbal

Totul a pornit de la momentul în care Ferencvaros s-a calificat în grupele Champions League, lucru pe care noi nu am reușit să-l facem.

Pe lângă asta și MOL Fehervar a fost aproape să intre în grupele Europa League, după ce trecuse în turul 3 preliminar de Reims, formație de mijlocul clasamentului din Franța.

Acum, fotbalul din Ungaria pare peste tot ce se întâmplă la noi în țară, iar naționala lor nici nu avea cum să fie mai prejos, mai ales că maghiarii au mulți puști buni.

E nevoie să vă spun doar un puști de mare perspectivă al ungurilor ca să vă dați seama despre ce vorbesc: Dominik Szoboszlai, care joacă la Red Bull Salzburg și pe care l-am urmărit și vă garantez că e fotbalist adevărat, făcut parcă pentru echipele de top ale Europei.

Dominik Szoboszlai. Sursă foto: goal.com
Dominik Szoboszlai. Sursă foto: goal.com

Puști de mare perspectivă a Ungariei:

  • Dominik Szoboszlai (19 ani) – Red Bull Salzburg, 25.000.000 de euro cotă de piață
  • Roland Sallai (23 de ani) – Freiburg, 3.500.000 de euro cotă de piață
  • Attila Szalai (21 de ani) – Preston North End, 800.000 de euro cotă de piață

Alți fotbaliști de top ai Ungariei:

  • Willi Orban (27 de ani) – RB Leipzig, 12.000.000 de euro cotă de piață
  • Peter Gulacsi (30 de ani) – RB Leipzig, 11.000.000 de euro cotă de piață
  • Adam Szalai (30 de ani) – Mainz, 1.000.000 de euro cotă de piață
  • Adam Nagy (25 de ani) – Bristol, 1.6000.000 de euro cotă de piață

Îți recomand articolul despre răspunsul dat de Cristiano Ronaldo fiului său atunci când acesta i-a cerut un telefon nou.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: