Intern

CFR Cluj-FCSB | Un nou episod

În această seară la ora 20:45 CFR Cluj și FCSB se vor întâlni pentru a treia oară în acest campionat într-un derby care se anunță foarte spectaculos și care contează pentru prima poziție din clasament.

Nu uitați să ne dați un like pe Facebook !

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean-Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici-Pintilii, Nedelcu-Man, Budescu, Fl. Tănase- D.Alibec (H.Gnohere)

CFR Cluj: Arlauskis-Manea, Mureșan, Vilnicius, Camora-Hoban, Djokovic, Culio-Mailat, Țucudean, Deac

În celelalte două partide directe, scorul a fost de fiecare dată 1-1 și foarte interesant de fiecare dată CFR a condus ca mai apoi FCSB să egaleze.

vlad2159-01

Arbitrul meciului va fi Ovidiu Hațegan, care va fi ajutat de tușierii Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

Meciul se va desfășura cu casa plină, oficialii CFR-ului anunțând încă de ieri că s-au vândut deja toate biletele pentru acest derby.

Nicolae Dică, antrenorul FCSB a declarat conform Sport.ro:

Intalnim echipa de pe primul loc, pe teren propriu joaca foarte bine. Echipa agresiva, se bazeaza mult pe fazele fixe. E un joc important pentru noi, maine trebuie sa fim pregatiti 100% pentru a dat totul pe teren. Nu am probleme de lot, toti jucatorii sunt apti. Mi-as dori sa urmeze o victorie dupa doua remize. Vom merge sa castigam jocul. Jocul e important, ei au 2 puncte avans, daca vor castiga acest joc vor deveni favoriti, dar nu inseamna si ca il vor castiga maine seara.

819884-alx4285-sulley-muniru-spate-salut-nicolae-dica-rade-ride

De cealaltă parte Dan Petrescu s-a axat mai mult pe un război personal cu Meme Stoica căruia i-a transmis conform GSP:

E un director sportiv de la Steaua care spune că eu înjur jucătorii. Îi transmit că poate i-am înjurat, dar eu niciodată nu m-am dus să mă bat cu jucătorii, aşa cum el s-a dus să se bată cu suporterii. Jucătorii aia înjuraţi de mine au ajuns la echipa naţională. Vom ajunge ca în Grecia dacă se va continua aşa”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea partidei cu FCSB. 

petrescu_13422800

Cu toate acestea, toată lumea se așteaptă la o partidă frumoasă în care cele două echipe vor da 100% din potențial pe teren, la final ocupând primul loc din clasament echipa mai bună.

Dacă v-a plăcut articolul nu uitați să ne dați un like pe Facebook !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: