Bundesliga

Continuă contrele între Julian Nagelsmann și Joan Laporta

Antrenorul celor de la Bayern Munchen, Julian Nagelsmann (35 de ani), nu i-a rămas dator președintelui Barcelonei, Joan Laporta, cel care l-a sfătuit pe antrenorul neamț să verifice bilanțul contabil al clubului de Camp Nou, înainte să vorbească.

Continuă contrele între Julian Nagelsmann și Joan Laporta

„Am spus-o din punct de vedere al unui suporter. Nu am nicio problemă cu faptul că Laporta mi-a răspuns. El trebuie să-și reprezinte clubul. Nu cunosc în detaliu situația financiară a Barcelonei, dar voi continua să-mi dau cu părerea în viitor.

Nu îmi scriu toate răspunsurile înainte de conferință și apoi arunc `bomba` la a treia întrebare. Aceste lucruri afirmații apar spontan”, a declarat Julian Nagelsmann, conform cotidianului spaniol ”AS”.

„În declarația inițială, Julian Nagelsmann a mai declarat că Barcelona ”este singurul club care transferă fără să aibă bani”. Joan Laporta a simțit nevoie de a-și apăra ”ograda”, la scurt timp, transmițând voalat că antrenorul este lipsit de respect.

”Bunurile clubului nostru au o valoare, ale altora au altă valoare. Nagelsmann? Să se uite în conturi să vadă ce bani au intrat. Îi rog pe toți să se uite la situația lor financiară, au primit banii pentru transferul lui Lewandowski.

Eu respect pe toată lumea și nu intru în problemele financiare ale altor cluburi”, a spus Joan Laporta, citat de Marca.

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: