Premier League

Cristiano la United! Scenariul care poate deveni realitate

Gazzetta Dello Sport scrie că Ronaldo nu mai este atât de fericit la Torino, după un sezon slab al echipei, în care a fost eliminată prematur din Liga Campionilor și este pe cale să piardă și titlul în Serie A.

Varianta la care se gândește tot mai mult portughezul este Manchester United, echipa la care a evoluat în perioada 2003-2009 și la care a devenit o vedetă a fotbalului internațional.

Scenariul prin care Cristiano merge la Manchester United

Manchester United, bulversată de scandalul cauzat de Superliga Europei, în urma căruia vicepreședintele Ed Woodward a demisionat, îl plătește cu 22 de milioane de euro pe portarul David De Gea, în timp ce Paul Pogba câștigă 17 milioane.

„Liga Campionilor rămâne cel mai mare regret al lui Ronaldo. La Juventus n-a reușit niciodată să treacă de sferturi, iar United nici măcar n-a jucat anul acesta, chiar dacă e în semifinalele Europa League.

Ultima oară, United a câștigat trofeul cu Ronaldo în echipă. Versiunea romantică a fotbalului și-a ales deja finalul. Mi l-aș dori pe Ronaldo în echipă”, a spus recent și Ole Gunnar Solskjaer, managerul lui Manchester United.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: