Special

Cristiano Ronaldo abia a semnat cu Al-Nassr, dar poate reveni în UEFA Champions League! Clauza ”secretă”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a semnat cu Al-Nassr și părea că și-a luat adio de la fotbalul european, însă ar putea reveni pe ”Bătrânul Continent” la vară pentru a juca în UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo abia a semnat cu Al-Nassr, dar poate reveni în UEFA Champions League

Înțelegerea lui CR7 cu Al-Nassr este valabilă până în vara anului 2025, perioadă în care lusitanul va încasa aproximativ 500 de milioane de euro. Cristiano Ronaldo va evolua cel puțin până la vară în Arabia Saudită, apoi ar putea fi protagonistul unei întoarceri în Premier League, la care nu se mai gândea nimeni.

În contractul lui Ronaldo cu Al-Nassr există o clauză de care nu știa multă lume, dezvăluită de Marca și preluată de Transfer News Live, potrivit căreia, în cazul în care Newcastle United va încheia sezonul pe un loc care să-i permită participarea în sezonul următor al UEFA Champions League, portughezul va fi împrumutat la ”cel mai bogat club din lume”.

Newcastle a fost preluată de Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, iar în virtutea relațiilor dintre acesta și conducătorii lui Al-Nassr, mutarea ar putea să se efectueze fără probleme în vară.

În acest moment, ”Coțofenele” se află pe poziția a treia în clasamentul din Premier League, cu 34 de puncte adunate în 17 meciuri. Probabil că această clauză a fost unul dintre principalele motive pentru care Cristiano Ronaldo a acceptat oferta saudiților, pe lângă rețeta financiară excelentă.

De altfel, starul portughez și-a căutat în această iarnă o echipă din Europa care să fie angrenată în cea mai importantă competiție intercluburi, însă niciuna nu s-a arătat interesată de serviciile sale.

Rămas fără echipă la revenirea de la Cupa Mondială din Qatar, Cristiano Ronaldo s-a antrenat la baza celor de la Real Madrid, club la care a evoluat între 2009-2018. Conform Marca, lusitanul ar fi sperat până în ultimul moment să semneze cu Real Madrid, însă madrilenii au exclus vehement această posibilitate.

În cele din urmă, Ronaldo ar fi realizat că nu își mai poate găsi o echipă de top, motiv pentru care a luat în considerare varianta Al-Nassr.

Arabii au reușit să scape de unii jucători și să stopeze anumite transferuri care urmau să fie realizate și au putut astfel să îl transforme pe Ronaldo în cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Jorge Mendes, apropiat al lui Cristiano Ronaldo și agentul fotbalistului, nu ar fi avut nicio implicare în mutarea portughezului în campionatul din Arabia Saudită. De fapt, cel care ar fi mediat negocierile ar fi fost Ricardo Regufe, un alt apropiat al fotbalistului.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: