Premier League

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat o masă de ping-pong ca să-l bată pe Rio Ferdinand

Patrice Evra a povestit un eveniment amuzant de pe vremea când evolua în tricoul lui Manchester United. Fostul internațional france a dezvăluit un episod petrecut între Cristiano Ronaldo și Rio Ferdinand, în care voia să evidențieze obsesia starului portughez de a fi cel mai bun.

0_MANCHESTER-UNITED-V-AS-ROMA-OLD-TRAFFORD-CHAMPIONS-LEAGUE-QUARTER-FINAL-SECOND-LEG

În baza de antrenamente a clubului, jucătorii lui United aveau la dispoziție o masă de ping-pong pentru a se relaxa după sesiunile de antrenamente concepute de Sir Alex Ferguson.

„Cristiano este ca o mașinărie. Se juca tenis de masă, iar Rio îl bătea de fiecare dată. Cu toții râdeam și ne simțeam bine, dar el era supărat. L-a pus pe un verișor de-al său să-i cumpere o masă de ping-pong. S-a antrenat 2 săptămâni și l-a bătut pe Rio în fața tuturor.” – Patrice Evra.

În altă ordine de idei, Rio Ferdinand este prieten foarte apropiat cu Cristiano Ronaldo, pe care îl laudă ori de câte ori are ocazia: Cristiano, ce aș mai putea spune despre tine!? Sunt mândru de tine, frate! Ești dovada vie a faptului că oricât de talentat ai fi în tinerețe, trebuie să muncești din greu pentru a atinge succesul”.

„Îmi amintesc cum nu puteai să accepți înfrângerile și fără spiritul tău competitiv noi nu am fi putut să atingem culmi, pe care nu credeam că le vom atinge. Ești incredibil, la fel ca și Messi”, a mai spus Rio Ferdinand.

gettyimages-84805592

  • 34 de ani a împlinit Cristiano Ronaldo pe 5 februarie
  • 90.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre broasca țestoasă care câștigă la pariuri.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: