Premier League

Cum s-a descurcat George Pușcaș în primul sezon din Anglia

Reading tocmai a terminat sezonul în Championship, liga 2 din Anglia, iar George Pușcaș își încheie primul sezon petrecut în Anglia de la transferul de la Inter Milano din vara trecută.

Cum s-a descurcat George Pușcaș în primul sezon din Anglia

George Pușcaș a avut un sezon bun în Championship, acolo unde a trecut și peste mici accidentări, dar per total, atacantul român și-a făcut treaba și a ajuns unul dintre oamenii de bază ai lui Reading.

Din păcate, formația sa s-a clasat doar pe locul 14, cu 56 de puncte, mult sub obiectivul pe care îl aveau la începutul sezonului, și anume de a se clasa în top 6.

  • 24 de ani a împlinit George Pușcaș pe 8 aprilie
George Pușcaș. Sursă foto: transfermarkt.com
George Pușcaș. Sursă foto: transfermarkt.com

Pușcaș, al doilea marcator al echipei

George Pușcaș și-a făcut treaba la maxim pentru Reading, fiind al doilea marcator al echipei, cu 12 goluri înscrise, la un gol diferență de Yakou Meite, golgheterul formației.

În afară de cele 12 goluri reușite, Pușcaș și-a mai trecut în cont și trei assist-uri, contribuind astfel decisiv la 15 goluri ale echipei sale, ceea ce nu e deloc rău pentru primul sezon în liga a doua din Anglia, acolo unde nu multă lume se adaptează ușor.

Pușcaș mai are și alte două goluri marcate pentru Reading în Cupa Angliei și în Cupa Ligii Angliei.

Cred că în sezonul viitor, George Pușcaș va reuși să treacă de 15 goluri în Championship, iar Reading se va bate cu șanse reale cel puțin pentru top 6.

  • 4.800.000 de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre șansele lui PSG să câștige trofeul UEFA Champions League.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: