Intern

Dacă ar juca la fel cum vorbește ar fi bine. Chipciu, plin de tupeu din nou

Alexandru Chipciu a vorbit la finalul meciului dintre CFR Cluj și AS Roma, 0-2, în care îi ataca pe microbiștii care îl amintesc pe Diego Maradona și care „fac tragedie” din acest caz.

Se pare că Chipciu se simte la un nivel atât de bun încât are timp să îi critice și pe ceilalți. Și da, e adevărat că mereu apar oportuniști de moment, cum a fost și cu moartea lui Kobe Bryant, dar tu, Chipciule, ești printre ultimii care ar trebui să se revolte.

De câțiva ani, Chipciu tot dă replici, el asta face. Fotbal nu mai joacă demult la niciun fel de nivel, dar el dă replici, iar fraierii de la TV îl apreciază pentru „sinceritate”. Sinceritatea e una, tupeul e altceva, iar el e doar plin de tupeu și nu mi se pare că merită încurajat în astfel de dialoguri.

Alexandru Chipciu. Sursă foto: gsp.ro
Alexandru Chipciu. Sursă foto: gsp.ro

Replicile jenante și pline de tupeu ale lui Chipciu

După ce a jucat doar 40 de minute cu AS Roma și intrarea lui nu s-a simțit deloc, Chipciu a spus că CFR-ul are toate șansele din lume să se califice, deși echipa nu mai joacă nimic de ceva timp, dar apogeul a fost atins când a făcut următoarea declarație:

Trist este că atunci când moare cineva, facem tragedie, acum o săptămână nu îl băga nimeni în seamă, acum mamă e cel mai bun! Probabil Maradona a fost cel mai bun jucător din toate timpurile, Dumnezeu să-l ierte, mergem mai departe”.

Wow, bravo bossule, ai tranșat perfect problema, mie, ca reporter, mi-ar fi părut și rău că i-am pus o astfel de întrebare unuia care deja le știe pe toate și are numai discrursuri în care întrece măsura. Iar faza cu „mergem mai departe” e bomboana de pe colivă.

Chipciule, dacă citești ce scriu aici, nu te obosi să-mi dai mesaj, la jigniri, aluzii, aroganțe și hate nu pot să concurez cu tine, deci mă iei. 😉

Nu e prima dată când face așa. Anul trecut, când a ajuns la CFR Cluj, după vreo doi ani în care nimeni nu mai știa de el, deși continua să vină, fără niciun merit la echipa națională, Chipciu a spus asta:

„Nu am fost pe la Anderlecht, pe acolo, cu pescari. Am fost cu Chadli, cu Kompany, jucători buni, cred. De ce aș fi revenit la FCSB? Să fiu distrus după un meci?”

Una la mână, crezi că Nacer Chadli sau Vincent Kompany vor sta ei cu prietenii lor, la o masă și o să povestească „Băi, ce jucam eu cu Chipciu lângă mine…”. Nu, evident că nu, așa că dacă doar înșiri niște nume alături de care ai fost coleg mi-e egal cu zero.

Doi la mână, nu-mi amintesc să fi spus ceva în perioada în care erai la FCSB și erai cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Atunci, mai mult de „Știți cum e patronul, e mai exigent” sau alte replici din astea nu spuneai. De ce? Te gândești tu…

„Cel mai sincer” de la națională

La înfrângeri, primul care venea să vorbească și să spună ce trist e și ce slab a jucat echipa națională el era. Toată presa, atunci era presă bună pentru el, îl ridica în slăvi. Titluri mari, „Sinceritatea lui Chipciu”, „Chipciu spune lucrurilor pe nume”. Da, dar uita să menționeze dacă era corect să fie chemat la națională sau nu.

Alexandru Chipciu. Sursă foto: sport.ro
Alexandru Chipciu. Sursă foto: sport.ro

Spre deosebire de Tătărușanu, care nu juca la echipa de club, dar la națională chiar își dădea interesul, Chipciu nu părea că face nici minimul efort în tricoul naționale. Nu îl acuz că nu dorea să ajute, dar cred că mai mult de atât nu putea.

Revin la începutul problemei, lasă-ne să ne manifestăm fiecare cum vrem, dacă unii simt să-l omagieze pe Maradona mai mult, măcar pentru ce a însemnat în fotbal lasă-i în pace. Nici ceilalți nu-ți reproșează ție că nu joci nimic și primești un salariu degeaba, da?

Așa că te rog, mai lasă-ne cu discursurile tale, te vom uita în maxim 2 ani de la retragerea ta.

Pentru că vor fi și fani de-ai tăi care îmi vor sări în cap, haideți să vedem statisticile lui de când s-a întors în România, la CFR Cluj.

  • Meciuri în care a jucat: 19
  • Goluri: 0
  • Pase de gol: 2

Da, fraților, el e cel care critică și spune lucrurilor pe nume, dar stați așa, să vedem ce a făcut și la Anderlecht sau Sparta Praga:

Sparta Praga:

  • Meciuri jucate: 31 
  • Goluri: 1
  • Pase de gol: 2

Anderlecht:

  • Meciuri jucate: 69
  • Goluri: 6
  • Pase de gol: 14

Cam atât despre el, îmi pare rău că îl susțineam când era la FCSB.

Îți recomand articolul despre fotbaliștii plătiți regește să stea pe banca de rezerve.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: