Intern

De ce FCSB l-a refuzat pe Deian Sorescu

Deian Sorescu a fost propus de fanii lui Dinamo la FCSB, iar aceștia își doresc 500.000 de euro în schimbul lui.

Totuși, Gigi Becali a refuzat să achite suma, care nu e atât de mare, motivându-și decizia prin a spune că Sorescu nu ar mai avea unde să joace în echipă.

De ce l-a refuzat FCSB pe Deian Sorescu

„Ce să fac cu Sorescu? Avem dubluri pe fiecare post. Nu mai am treabă. Nu mă mai interesează niciun jucător! Ce să mai fac cu ei? Avem o strategie, nu te joci așa.

La CFR Cluj e altă strategie. Noi avem un buget de salarii de 400-500.000 de euro pe lună. Să mă duc la 700.000 de euro ca CFR? Că acolo cam atât e. Dar e treaba celor de acolo, ei au altă strategie.

Eu stau liniștit acum. Am riscat și eu, când am luat tineri. Acum se văd roadele. Puteam să iau și eu jucători de 28 de ani și luam campionatul, dar și așa am pierdut la limită.  Nu mai riscăm. Trebuie avem grijă, să ne acoperim, ca să nu ne înghețe picioarele”, a spus Gigi Becali

Deian Sorescu, propus de fanii lui Dinamo la FCSB

Deian Sorescu a fost propus de fanii lui Dinamo la FCSB, însă Gigi Becali nici nu a vrut să audă de suma cerută de „câini”, adică 500.000 de euro și nici nu a vrut să negocieze, susține gsp.ro.

Este un gest disperat al „câinilor” de a mai face rost de bani pentru următorul sezon, iar până acum FCSB a plătit 50.000 de euro pentru puștiul Lăcătuș, luat de la Dinamo II.

Cu Sorescu pe teren, „câinii” au evitat retrogradarea la limită în două sezoane la rând. Din 2018, de când a trecut de la ASU Poli Timișoara la Dinamo.

Deian nu a câștigat trofee, nu a participat în cupele europene, nici măcar în play-off nu a fost în vreun sezon, ceea ce pentru cluburile de afară nu reprezintă deloc o bună care de vizită, însă este liderul incontestabil al echipei de câțiva ani buni deja.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: