Premier League

De ce Mourinho nu folosește tinerii de la academie la prima echipă ?

Sunt foarte nedumerit de abordarea lui Jose Mourinho, care practic refuză să le ofere șanse puștilor de la academie.

FBL-ENG-PR-MAN UTD-CRYSTAL PALACE

Sunt foarte multe tinere talente la Manchester United, dar se pare că Mourinho le reduce semnificativ oportunitățile de a juca la prima echipă.

La fel cum a făcut la Chelsea, Mourinho s-ar putea să nu își fi învățat din greșeli și să riște să piardă niște talente uriașe, doar din ambiție sau din frică.

„ Sunt câteva lucruri pe care eu nu pot să le scot de la ei.”, a fost declarația lui Mourinho după egalul cu Arsenal.

Totuși, în momentul în care a semnat cu United, The Special One a declarat că el este omul perfect pentru a promova tinerii de la United.

În afară de Scott McTominay, Mourinho nu a dat șanse prea multe pentru ceilalți puști cum ar fi Pereira sau Angel Gomes.

a6044-1519426960-800

Jucătorul lui Wolves, câștigător al Cupei Mondiale sub 17 ani, Morgan Gibbs-White, a jucat și a oferit un assist în meciul câștigat cu Chelsea.

Coechipierul său de la națională, Gomes, nu poate decât să se întrebe cum se simte în timp ce el se pregătește să joace cu Middlesbrough în Premier League 2.

Din păcate Mourinho are de gând să facă alte transferuri în iarnă, dar nu vrea să aducă tinere talente ci jucători deja consacrați care să-i salveze sezonul.

Este păcat ce se întâmplă în aceste momente la United, deoarece academia care i-a dat pe Rashford, Lingard sau McTominay, are foarte mulți jucători care sigur ar face față în Premier League, dar a căror șanse sunt mereu retezate de dorințele antrenorului.

AC Milan v Manchester United - International Champions Cup 2018

Îți recomand articolul despre întoarcerea lui Zlatan la AC Milan.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: