Premier League

„De ce să nu mă implic!? Nu vreau ca cineva să treacă prin ce am trecut eu”

Wilfried Zaha, mijlocașul lui Crystal Palace, a povestit ce a făcut cu primul salariu, dar și în ce își investește banii pe care îi câștigă din fotbal. Zaha a avut o copilărie dură și vrea ca niciun copil din lume să nu treacă prin ce a trecut el.

Crystal Palace v West Ham United - Premier League - Selhurst Park

„Mi-am donat 10% din primul salariu tuturor nevoiașilor, care nu aveau o casă.Între timp îmi ajut sora să își întrețină ofelinatul numit „Tamara s hope”, iar eu investesc mereu acolo.

Toți copiii de acolo nu au absolut nimic, noi trebuie să avem grijă de ei. Ceea ce fac eu în fiecare zi îmi aduce fericire, iar pentru mine este cel mai important lucru din viață. De ce să nu mă implic!? Nu vreau ca cineva să treacă prin ce am trecut eu”, a declarat Wilfried Zaha.

skysports-wilfried-zaha-crystal-palace_4687729

Zaha a fost dorit în vară de Borussia Dortmund și de Arsenal, însă transferul lui a picat din cauza clubului, care a refuzat să îl lase să plece, el fiind omul cheie de la Crystal Palace.

Desigur, el a fost foarte afectat de ratarea transferului și este supărat pe șefii lui Palace: „Am fost supărat că nu am plecat în vară, mai ales că au existat niște oferte bune pentru mine din toate punctele de vedere. În prezent sunt fotbalistul lui Crystal Palace, dar îmi doresc o nouă experiență în viață și sper să primesc mai multă înțelegere din partea conducerii”.

wp4534114

Adevărul este că gândul lui Zaha nu mai este la Crystal Palace, iar asta se vede din statisticile lui. Dacă anul trecut era cel mai decisiv om al echipei, în actualul sezon a dat o singură pasă decisivă în 9 meciuri și nu a înscris deloc.

  • 26 de ani a împlinit Wilfried Zaha pe 10 noiembrie
  • 2 goluri în 9 meciuri pentru Coasta de Fildeș a marcat Wilfried Zaha
  • 55.000.000 de euro este cota de piață a lui Wilfried Zaha, conform transfermarkt.com

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: