Premier League

Decăderea unui fost campion în Premier League: „Am probleme de sănătate mintală. Am băut şi am făcut mari greșeli”

Danny Drinkwater a câștigat Premier League cu Leicester City după care a prins un transfer bun la Chelsea, totul venind într-o perioadă în care mulți nu mai credeau în el, acesta fiind la un moment dat jucătorul lui Manchester United, care nu i-a dat prea multe șanse.

Deși traiectoria sa părea că o ia în jos, sezonul fantastic cu Leicester City l-a propulsat din nou, fiind unul dintre oamenii de bază ai lui Claudio Ranieri.

Totuși, acum Danny recunoaște că a făcut multe alegeri greșite, motiv pentru care nu a reușit să se impună la Chelsea, care a plătit pe el nu mai puțin de 37.900.000 de euro în 2018.

Decăderea lui Danny Drinkwater, fost campion în Premier League

„Mi-am irosit cei mai buni ani. Dacă aş fi rămas la Leicester sau nu m-aş fi accidentat sau aş fi fost tratat diferit … Dar trecutul nu poate fi schimbat. Mă confrunt din 2019 cu probleme de sănătate mintală.

Bunicii mei au murit, tatăl meu a fost diagnosticat cu leucemie, mi-am pierdut câinele şi am băut. Am făcut mari greşeli. Luptam şi pentru custodia fiului meu.

Când ai multe pe cap, te afectează. Aşa a fost cu mine. Eram pierdut. Dacă am primit ajutor? Nu cred că am avut depresie, dar am fost la psiholog, iar fără asta ar fi putut fi mai rău”, a povestit mijlocașul.

  • 32 de ani are Danny Drinkwater
  • 1.200.000 de euro este cota de piață a lui Danny Drinkwater, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre legătura dintre Dacia și Udinese.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: