Intern

Dinu Todoran, cel mai mic salariu din Liga 1

Dinu Todoran este tehnicianul cu cel mai mic salariu din Liga 1, și anume de 4.500 de euro, după cum informează gsp.ro.

Cum își poate crește Dinu Todoran salariul la FCSB

După cum știm cu toții, la FCSB salariul poate crește substanțial în câteva luni, pe baza unor performanțe obținute și pe baza unei relații bune cu patronul.

Dacă ne amintim bine, și Ionuț Panțîru avea un salariu mai mic când venise de la Poli Iași la FCSB, iar după 2-3 luni, Gigi Becali i-a mărit salariul pe undeva la 10.000 de euro lunar.

Și cu Vali Crețu a fost la fel, când în iarna trecută și-a prelungit înțelegerea, pentru a nu intra în ultimele 6 luni de contract.

Ce vrea GSP să ne arate de fapt

Asta cu salariul e o găselniță a celor de la GSP, pentru a mai da în echipă.

În articol, l-au făcut pe Todoran „păpușă”, „marionetă”, etc. și asta vor să sublinieze, că Gigi Becali îl plătește puțin pentru că e „sclav”.

Eu chiar nu înțeleg ce mai vor să demonstreze unii din presă. Unu la mână, se știa de mult timp, încă de când echipa încă se numea Steaua, că Becali face echipa.

Doi la mână, aceeași jurnaliști au spus că vor înceta să mai abordeze subiectul acesta când un antrenor de la FCSB va recunoaște ce se întâmplă la echipă.

„Știți foarte bine cum se procedează la noi, nu are sens să-mi adresați mereu această întrebare„, asta a spus Todoran după meciul cu Botoșani.

Întrebarea mea e: Ce mai vreți să tot arătați? Mai mergeți și pe la Craiova, acolo unde Rotaru se crede împărat, că nu auzeam atât de multă vâlvă când era Papură antrenor.

Trei la mână, e cam urât să-l faceți în toate felurile pe Todoran, cel pe care l-ați mai chemat de-a lungul timpului în emisiuni, nu credeți?

Concluzie: A spus Todoran ce ați vrut să spună, s-a ridicat Decebal Rădulescu în platoul TV de la Digi și l-a aplaudat, cred că e timpul să punem capăt unor astfel de anchete, făcute pentru a demonstra ceva ce nu mai e un subiect, nu mai e o noutate.

Cred că a venit momentul, după 2-3 ani să trecem mai departe.

P.S. O să vedeți că dacă Todoran nu o să facă rezultate bune, Becali o să-l schimbe, pentru că pe el îl interesează cum îi antrenează pe jucători și cum știe să-i motiveze pentru meciuri, chiar dacă el face echipa și schimbările. Nu zic că e normal, dar așa e realitatea de acum.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.https://www.youtube.com/watch?v=n3Yco7Rkpj4&t=5s

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: