Special

Dirk Kuyt, fostul jucător al lui Liverpool, demis după doar 6 luni

Fostul internaţional olandez Dirk Kuyt a fost concediat din postul de antrenor al echipei de fotbal ADO Den Haag, după ce elevii săi au obţinut doar două victorii de la debutul acestui sezon, a anunţat joi mass-media batavă, citată de Reuters.

Dirk Kuyt, fostul jucător al lui Liverpool, demis după doar 6 luni

Kuyt, în vârstă de 42 de ani, care a participat la trei ediţii ale Cupei Mondiale cu selecţionata ţării sale şi a disputat peste 200 de meciuri sub culorile formaţiei engleze FC Liverpool, a fost numit la conducerea tehnică a lui ADO Den Haag în iunie, după ce “berzele” au ratat promovarea în prima ligă, în play-off, la loviturile de departajare.

Însă speranţele într-o revenire pe prima scenă a fotbalului olandez sub comanda lui Kuyt s-au spulberat după un început dezastruos de sezon, ADO aflându-se în acest moment pe locul 17 în Eerste Divisie (din 20 de echipe), după ce a câştigat doar patru dintre 16 meciuri disputate până în prezent, notează AGERPRES.

Conducerea clubului ADO Den Haag a dorit să profite de pauza generată de Cupa Mondială din Qatar pentru a face o schimbare a staff-ului tehnic, înaintea următorului meci oficial, programat pe 11 decembrie.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: