Intern

Echipa din Liga 3 care a refuzat să facă o deplasare, pentru ca jucătorii să stea la un grătar și un șpriț

Momentul amuzant s-a întâmplat anul trecut, în luna noiembrie, deci nu chiar demult, dar mi-am amintit azi de fază și am început să râd singur, așa că m-am decis să vă povestesc și vouă, ca să mai râdă și alții cu mine. 😂

Fotbaliștii de la Tractorul Cetate nu s-au prezentat la un meci din deplasare împotriva lui CSM Alexandria pentru un motiv unic. Fotbaliștii au hotărât să-l sărbătorească pe un coleg și să petreacă la un șpriț și un grătar, în loc să se prezinte la meci.

Toată acțiunea plănuită până la cel mai mici detalii s-a petrecut cu acordul antrenorului, care nu a avut cum să-și înduplece jucătorii și cel mai probabil s-a alăturat și el grupului, fiind conștient că meciul cu CSM Alexandria va fi pierdut cu 3-0.

Fotbaliștii de la Cetate Tractorul au refuzat să facă deplasarea pentru a sărbători ziua unui coleg

Fotbaliștii de la Cetate Tractorul l-au sărbătorit pe Răzvan Doman, fratele fostului jucător de la FC Argeș Cătălin Doman, iar ei au decis ca în loc să cheltuiască banii pe deplasare, și în condițiile în care nu și-au mai primit salariile de ceva vreme, mai bine să pregătească o masă festivă pentru coechipierul lor.

Petrecerea a constat în grătare și mai multe sticle de vin, toate evenimentele petrecându-se în timp ce jucătorii de la CSM Alexandria își așteptau adversarii.

„Mulțumesc pentru înțelegere!” , a fost mesajul pe care l-a postat Răzvan Doman în comentariile unei postări mai vechi de pe pagina de facebook a echipei, postare la care și antrenorul a comentat:

„Echipa a hotărât, fiind ziua căpitanului nostru Doman Răzvan, să nu mai facem deplasarea la Alexandria… preferând să sărbătorim cu un grătar şi un pahar de vin…”.

Îți recomand articolul despre fanul care și-a tatuat corpul în forma tricoului echipei sale preferate.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: