Premier League

Ederson: „Eu bat cel mai bine penalty-urile la City”. De ce nu-l lasă Guardiola să execute

Înainte de deplasarea pe care Manchester City a avut-o în faza grupelor Champions League din actualul sezon la Porto, Ederson a vorbit despre faptul că el este cel mai bun executant de penalty-uri din echipa „cetățenilor”.

Din păcate pentru el, Pep Guardiola nu îl lasă să execute și preferă să îl lase pe De Bruyne sau pe alți jucători de la mijlocul terenului în sus.

Ederson. Sursă foto: goal.com.
Ederson. Sursă foto: goal.com.

Ce a spus Ederson

Ederson a vorbit despre executarea penalty-urilor și a amintit că la Rio Ave mai avea obiceiul de a marca de la 11 metri și, spune el, nu avea nicio emoție că ar putea rata.

„Nu mă antrenez să dau goluri, dar mă antrenez să bat penalty-urile. Când jucam la Rio Ave am dat câteva goluri din penalty-uri.

În ceea ce privește executarea loviturilor de la 11 metri, eu sunt cel mai bun executant de penalty-uri din echipă, dar nu sunt lăsat niciodată să execut”, a spus portarul brazilian.

  • 27 de ani este vârsta lui Ederson Moraes
Ederson. Sursă foto: goal.com
Ederson. Sursă foto: goal.com

De ce nu-l lasă Guardiola să bată penalty-urile

Pep Guardiola este speriat de gândul că indiferent dacă marchează sau nu, adversarii vor fi mai rapizi în a repune mingea în joc, iar Ederson nu va avea timp să ajungă în poartă până ca ei să atace.

Pep Guardiola. Sursă foto: goal.com
Pep Guardiola. Sursă foto: goal.com

Este un lucru care s-a mai văzut de-a lungul timpului, portari care s-au bucurat prea mult, iar adversarii au marcat. Așadar, Pep Guardiola preferă să fie mai preventiv și acum fie vorba între noi, se găsește cineva la Manchester City să execute bine penalty-urile.

  • 56.000.000 de euro este cota de piață a lui Ederson Moraes, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: