Special

Este oficial! Neymar va deveni președinte de club! Anunțul inedit făcut de starul lui PSG

Neymar (31 de ani) profită la maximum de timpul liber pe care îl are în urma accidentării suferite la partida dintre PSG și Lille, scor 4-3.

Este oficial! Neymar va deveni președinte de club

Brazilianul nu poate sta, însă, departe de fotbal, astfel că s-a decis să devină conducător de club. Totuși, nu este vorba despre un club profesionist, ci despre o echipă din ediția braziliană a Kings League, competiția de minifotbal lansată de Gerard Pique.

Deoarece Kings League s-a bucurat de un succes răsunător, Gerard Pique a decis să exporte acest format și în Brazilia, iar Neymar se va ocupa de una dintre echipe. Pe lângă atacantul lui PSG, și Ronaldinho va deveni președintele unei echipe.

Neymar a făcut anunțul într-un mod inedit, pe rețelele sociale, printr-un clip în care a fost pusă în scenă răpirea lui Gerard Pique.

În clip, Gerard Pique apare legat de un scaun, iar Neymar vorbește cu el prin intermediul unui monitor amplasat în fața fostului fundaș al Barcelonei.

”Geri, îmi pare rău, dar Regele a fost unul singur și era brazilian. Hai să facem o afacere, dă-mi o echipă din Kings League, e simplu”, a spus Neymar.

”Ți-o dau chiar acum, trebuie să ajung pe Camp Nou”, a răspuns Pique, care a făcut referire la meciurile din Final Four-ul Kings League, care s-au disputat pe terenul Barcelonei.

Lionel Messi, chemat înapoi la Barcelona

Duminică, pe Camp Nou, are loc faza de Final Four a competiției Kings League (n.r. fotbal 7 versus 7), lansată de Gerard Pique împreună cu mai mulți streameri.

Evenimentul a stârnit un interes uriaș nu doar pe internet, ci și în afara lui, astfel că arena cu o capacitate de aproape 100.000 de locuri a fost umplută până la refuz.

Înainte ca meciurile să înceapă, fanii adunați pe Camp Nou au început la un moment dat să îi strige la unison numele lui Messi, în speranța că argentinianul se va întoarce acasă vara aceasta.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: