Serie A

Explicația din spatele măștii lui Dybala

Mai țineți minte masca lui Dybala? Argentinianul a explicat ce înseamnă bucuria sa de după goluri, iar semnificația e destul de impresionantă.

Paulo Dybala. Sursă foto: goal.com
Paulo Dybala. Sursă foto: goal.com

Ce înseamnă masca lui Dybala

Meci de meci, gol după gol, Paulo Dybala sărbătorește fiecare reușită într-un mod unic. “Masca” a devenit semnătura argentinianului, dar de unde a pornit totul?

Vedeta lui Juventus a oferit răspunsul pe contul său de Facebook, în care explica semnificația gestului său.

“Viața este plină de probleme și greutăți. Trebuie să trecem peste toate și să mergem mai departe, precum gladiatorii. Când ne luptăm, trebuie să ne punem o mască de luptător pentru a ne simți mai puternici”, a fost mesajul scris de Paulo Dybala pe contul personal de Facebook.

Este un simplu gest, dar acesta spune totul despre Paulo Dybala. Un jucător cu o personalitate puternică, un jucător cu un trecut deosebit și care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a reuși.

Paulo Dybala. Sursă foto: goal.com
Paulo Dybala. Sursă foto: goal.com

I-a îndeplinit visul tatălui său

Adolfo Dybala, tatăl lui Paulo, era în stare să renunțe la orice, doar ca să își vadă fiul un fotbalist de top, dar niciodată nu a ajuns să își vadă visul împlinit.

În 2008 a murit din cauza cancerului, pe vremea când Paulo avea doar 15 ani. Ca un gladiator adevărat, tânărul Dybala a început să se lupte din ce în ce mai mult pentru a se afirma în lumea fotbalului.

La 18 ani prindea un transfer important în Italia, la Palermo, ca după 3 sezoane fenomenale să ajungă la Juventus, cea mai bună echipă din Italia. În prezent este unul dintre cei mai buni atacanți din Europa și împreună cu Cristiano Ronaldo formează un duo letal.

Argentinianul are deja în palmares o Supercupă a Italiei, 3 Cupe ale Italiei, 3 titluri de campion în Serie A și un titlu de golgheter. La naționala Argentinei, Paulo Dybala are 29 selecții și 2 goluri marcate.

  • 80.000.000 de euro e cota de piață a lui Paulo Dybala, conform transfermarkt.com
Paulo Dybala. Sursă foto: goal.com
Paulo Dybala. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre lacrimile vărsate de Marcelo pentru Cristiano Ronaldo.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: