Intern

FCSB are nevoie de fundași! Câteva variante pentru echipa lui Toni Petrea

După înfrângerea cu FC Voluntari, FCSB a arătat din nou că are nevoie de fundași centrali care să țină mult mai bine apărarea echipei.

Echipa lui Toni Petrea a început cu Crețu, Cristea, Miron și Briceag, iar pe parcursul meciului a mai intrat și Ionuț Panțîru.

Totuși, să primești două goluri de la Voluntari și să ai speranțe la titlu în Liga 1 e mai complicat, așa că FCSB trebuie să mai aducă doi fundași centrali, pentru a „betona” apărarea.

Câteva variante de fundași centrali pentru FCSB

În afară de Carlos Hernandez, de la Real Oviedo, care e dorit la FCSB, am găsit și eu câțiva fundași centrali, liberi de contract, care nu ar cere nici măcar un salariu mare și care s-ar potrivi de minune în campionatul României.

  • Semih Kaya (29 de ani) – fost lider al apărării lui Galatasaray, a jucat în două rânduri și la Sparta Praga, iar acum nu are echipă. Mai mult de 10.000-15.000 de euro pe lună nu ar cere, iar încă un argument în plus pentru el, e faptul că are și 23 de prezențe în naționala Turciei. În februarie va împlini 30 de ani.
Semih Kaya
Semih Kaya
  • Syam Ben Youssef (31 de ani) – acesta are experiență în prima ligă din România, după ce a mai jucat de-a lungul timpului pentru Astra Giurgiu, după care a mai jucat la Caen, Kasimpașa și Denizlispor. Are 42 de prezențe în naționala Tunisiei, pentru care a înscris 2 goluri.
Ben Youssef
Ben Youssef
  • Uros Cosic (27 de ani) – a jucat în sezonul trecut la Craiova și nu s-a descurcat deloc rău, mai ales că a fost aproape să câștige campionatul cu oltenii. În CV-ul lui, Cosic a mai jucat la; Pescara, Empoli, AEK Atena, Frosinone, CSKA Moscova II și Steaua Roșie Belgrad
Uros Cosic
Uros Cosic
  • Kyriakos Papadopoulos (28 de ani) – fanii FCSB-ului și-l amintesc din Europa League, când a marcat în poarta „roș-albaștrilor” pe vremea când evolua la Schalke. Ultima sa echipă pentru care a jucat a fost Hamburg, ratând promovarea în Bundesliga în ultima etapă. A mai jucat pentru Beyer Leverkusen, RB Leipzig și Olympiakos. Are 29 de meciuri în naționala Greciei, cu 4 goluri marcate
Kyryakos Papdaopoulos
Kyryakos Papdaopoulos
  • Milos Stamenkovic (30 de ani) – Este un fundaș central interesant, iar ultima echipă pentru care a evoluat a fost Irtysh, din Kazahstan. De-a lungul anilor, Milos a mai jucat pentru Saint Gilloise, din Belgia, Shirak, PFK Stal și BSK Borca
Milos Stamenkovic
Milos Stamenkovic

Îți recomand articolul despre mesajul dur al lui Lukaku la adresa FIFA 21.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: