Special

Fotbaliști care au împărțit același vestiar, dar nu s-au suportat niciodată

În mod normal, toți fotbaliștii aflați în aceeași echipă se înțeleg bine, fiind colegi, însă există cazuri de jucători profesioniști care nu își vorbesc, în ciuda faptului că au împărțit același vestiar.

Fotbaliști care nu își vorbesc, deși au fost sau încă sunt colegi

Cei mai mulți dintre fotbaliști leagă relații de prietenii cu majoritatea colegilor de echipă, însă de-a lungul timpului au existat cazuri în care jucătorii nu s-au suportat, deși au împărțit același vestiar.

Gerard Pique și Alvaro Arbeloa – cei doi fundași nu au fost niciodată colegi la echipele de club, însă au făcut parte din lotul naționalei Spaniei și au cucerit împreună o Cupă Mondială și două Campionate Europene.

Chiar dacă aceste trofee puteau să-i aducă pe Pique și Arbeloa la un nivel de înțelegere mai bun, fostul fundaș al lui Real Madrid a explicat într-un interviu pentru presa din Spania cât de rece este relația cu fundașul Barcelonei.

„Avem o relație strict profesională, noi nu vom fi niciodată prieteni. Nu o să mă vedeți niciodată să merg să mănânc sau să beau ceva cu el”, a declarat Arbeloa.

Gerrard Pique și Alvaro Arbeloa. Sursă foto: goal.com
Gerard Pique și Alvaro Arbeloa. Sursă foto: goal.com

Celebra ceartă din naționala Germaniei

Marc-Andre ter Stegen a avut un sezon bun la Barcelona, cu excepția meciului cu Bayern Munchen, 2-8. Paradele lui de-a lungul sezonului au fost cu adevărat salvatoare pentru catalani.

În urma acestei forme, Ter Stegen a spus că a luat în calcul chiar o retragere din națională, în cazul în care nu va primi la fel de multe șanse ca Manuel Neuer:

Normal că mă înnebunește acest gând. Dai ce-i mai bun din tine și totuși nu ești acolo unde îți dorești. Cu toate astea, cred că timpul a găsit un răspuns pentru mine.

Marele meu obiectiv este să fiu primul portar al țării. Nu este ușor, dar răbdarea face parte din munca unui fotbalist. Sunt etape în care trebuie să aștepți. Voi munci și știu că va veni și rândul meu”, a spus portarul Barcelonei.

Nu cred că Manuel poate să zică ceva despre sentimentele mele şi să le comenteze”.

Replica lui Neuer nu a întârziat, iar titularul din poarta lui Bayern i-a oferit o replică tăioasă rivalului său: „Nu cred că e un lucru bun pentru grup, mai ales când vine vorba de poziţia noastră. Pe lângă asta, nu e prima dată când zice aşa ceva.

Sunt mulţi portari foarte buni. Discuţia aceasta este o lipsă de respect pentru Bernd Leno şi Kevin Trapp. Înţeleg că oricine nu joacă este nemulţumit, dar important este succesul echipei şi trebuie să ne sprijinim unii pe alţii”.

Manuel Neuer și Marc Andre Ter Stegen. Sursă foto: goal.com
Manuel Neuer și Marc Andre Ter Stegen. Sursă foto: goal.com

Duelul silențios al lui Lewandowski din naționala Poloniei

Robert Lewandowski și Jakub Blaszczykowski au fost colegi atât în naționala Poloniei, cât și la Borussia Dortmund, dar niciodată nu s-au suportat, nici măcar nu își vorbeau.

Motivul este unul pueril, dar care a contribuit decisiv la relația rece dintre cei doi. Jakub Blaszczykowski l-a acuzat întotdeauna pe Lewandowski că acesta când a ajuns la Dortmund a căutat să se împrietenească mai mult cu jucătorii nemți din echipă, nu cu el.

Din acel moment cei doi nu și-au vorbit și chiar și la Campionatul European din 2016, când Blaszczykowski a reușit să înscrie un gol, camerle au arătat că cei doi abia și-au dat mâna la bucuria de după.

Robert Lewandowski și Jakub Blaszczykowski. Sursă foto: goal.com
Robert Lewandowski și Jakub Blaszczykowski. Sursă foto: goal.com

Îți recomand articolul despre transformarea uluitoare a lui Leon Goretzka.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: