Special

Fotbaliști cărora li s-au dedicat melodii. Video

Mulți fotbaliști au devenit de-a lungul timpului atât de iubiți încât fanii ar fi fost în stare să facă orice pentru a pune mâna pe un autograf sau pentru a face o poză cu aceștia.

Unii dintre ei au ajuns să fie adorați de-a dreptul, încât cântăreții le-au compus piese în cinstea lor.

Fotbaliști cărora li s-au dedicat piese muzicale

Diego Maradona – unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor nu avea cum să nu aibă o melodie proprie. Mai mult decât atât, felul în care i-a fost prezentată melodia lui diego Maradona a fost unic.

Manu Chao, un celebru artist francez, i-a cântat lui „El Pibe D`oro” chiar pe stradă piesa dedicată.

Pierre-Emerick Aubameyang – starul lui Arsenal are propria melodie de pe vremea când făcea furori în Germania la Borussia Dortmund.

Soolking, un artist din Franța i-a compus un cântec, iar în videoclip apare și Marco Reus, fostul coleg al atacantului gabonez.

Didier Drogba – legenda lui Chelsea a fost unul dintre cei mai buni atacanți din lume, iar pentru Coasta de Fildeș, Drogba a reprezentat unul dintre cele mai marcante figuri din istoria țării.

Chiar dacă nu el a reușit să aducă Cupa Africii pe Națiuni la Abidjan, acesta pierzând două finale, un artist din Coasta de Fildeș i-a compus un cântec, în momentul în care Drogba și-a anunțat retragerea.

Cântecul avea și un dans specific, care a fost adoptat de multă lume.

Cântecul lui George Best

George Best – unul dintre cei mai buni jucători din lume și din istoria lui Manchester United, a fost adorat de fanii de pe „Old Trafford”.

Don Fardon i-a compus o odă lui George Best, cu titlul „The Belfast Boy”, legenda lui Manchester United fiind din Irlanda de Nord.

Dayro Moreno – fostul atacant al FCSB-ului, nu a avut evoluții excepționale în România, însă a fost un fotbalist foarte iubit în Columbia (țara sa natală), dar și în Mexic, țară în care a evoluat la Club Tijuana.

Golurile lui Dayro erau celebrate într-un mod unic de fani, mai ales că atacantul columbian avea propria melodie.

Îți recomand articolul despre cei mai loiali 10 fotbaliști din Europa.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: