Special

Fotbaliști cunoscuți surprinși fumând

Este adevărat că viața fotbaliștilor în general este lipsită de alcool sau țigări, nici nu mai zic de droguri, însă nu e o regulă pentru toți. Trecând peste jucătorii de fotbal de tip „Sunday League”, care vin cu berea și vinul înainte de meci 😂 vă prezint 10 fotbaliști cunoscuți surprinși fumând.

10 fotbaliști cunoscuți prinși că fumează

Marco Verratti – mijlocașul fără de care echipa de start a PSG-ului nu poate să înceapă. Totuși, Veratti are un obicei și anume în fiecare vacanță să se relaxeze la o țigară. E un ritual ciudat, dar nu pare să-i afecteze jocul. El a fost amendat și de PSG, când au apărut imagini cu el fumând, dar tot nu s-a lăsat.

Marco Verratti. Sursă foto: as.es
Marco Verratti. Sursă foto: as.es

Mesut Ozil – acum vreo 2-3 ani nu-mi imaginam că voi scrie mai multe lucruri despre Ozil care nu țin de fotbal, dar tot cam de atunci el a început să nu mai joace nimic. Și da, și el e unul dintre fotbaliștii care fumează.

Marco Verratti. Sursă foto: wtfoot.com
Mesut Ozil. Sursă foto: wtfoot.com

Wesley Sneijder – nu e o mare mirare că Sneijder fumează, l-am văzut cu toții cum a luat în plus 15-20 de kilograme la doar 2 săptămâni după ce s-a retras din fotbal. A fost un fotbalist imens, dar nu i-a plăcut prea mult strictețea impusă sportivilor de performanță. Acum, se pare că Sneijder fumează un pachet de țigări pe zi.

Wesley Sneijder. Sursă foto: wtfoot.com
Wesley Sneijder. Sursă foto: wtfoot.com

Lionel Messi – la asta nu vă așteptați. Da, la începuturile sale în fotbal, Messi obișnuia să fumeze în vacanțe.

Fotbaliști cunoscuți surprinși fumând. Sursă foto: wtfoot.com
Lionel Messi. Sursă foto: wtfoot.com

Dimitar Berbatov – nu e o mare uimire. Chiar el a declarat că fuma și bea indiferent de echipa la care juca, pentru că așa le place „băieților din Balcani”. Ca bonus, conform spuselor lui Berbatov, îi adaug la băieții din Balcani și pe Lobonț și Mutu, care fumau. Bine, Mutu făcea și altele, dar asta e partea a doua.

Dimitar Berbatov. Sursă foto: wtfoot.com
Dimitar Berbatov. Sursă foto: wtfoot.com

Mario Balotelli – din nou nu ne surprinde nimic. Un talent imens terminat de vicii de toate felurile, nu doar de fumat.

Mario Balotelli. Sursă foto: wtfoot.com
Mario Balotelli. Sursă foto: wtfoot.com

Radja Nainggolan – un alt exemplu de jucător rebel. El chiar a fost lăsat în afara lotului Belgiei pentru Campionatul Mondial din 2018 din cauza comportamentului său din viața extrasportivă, printre care și din cauza fumatului. Cine știe cum s-ar fi terminat semifinala dintre Franța și Belgia dacă ar fi fost și Nainggolan pe teren.

Radja Nainggolan. Sursă foto: thesun.co.uk
Radja Nainggolan. Sursă foto: thesun.co.uk

Paul Gascoigne – din nou nu suntem mirați absolut deloc. Despre viața ratată a fostului lider al naționalei Angliei am scris aici.

Paul Gascoigne. Sursă foto: wtfoot.com
Paul Gascoigne. Sursă foto: wtfoot.com

Jack Wilshere – cândva era văzut drept următorul căpitan al naționalei Angliei, dar accidentările i-au cam terminat cariera. Deși nu s-a retras încă, Wilshere e în căutarea unei noi echipe, fiind liber de contract. La începuturile carierei sale, Wilshere era surprins des de jurnaliștii britanici în cluburi fumând.

Jack Wilshere. Sursă foto: wtfoot.com
Jack Wilshere. Sursă foto: wtfoot.com

Gianluigi Buffon – și Buffon e surprins fumând în vacanțe, dar el a știut mereu cum să-și echilibreze viciile din viață și iată că și la aproape 43 de ani continuă la cel mai înalt nivel în fotbal.

Gianluigi Buffon. Sursă foto: wtfoot.com
Gianluigi Buffon. Sursă foto: wtfoot.com

Îți recomand articolul despre mesajul lui Thuram după ce l-a scuipat pe Posch.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: