La Liga

Fotbaliștii pe care Koeman îi vrea plecați de la Barcelona

Ronald Koeman nu are începutul de sezon pe care și l-ar fi dorit pe banca tehnică a Barcelonei, motiv pentru care olandezul își dorește două transferuri în iarnă, dar a pregătit și o „listă neagră” cu câțiv jucători pe care îi vrea plecați de la clubul catalan.

Cine sunt fotbaliștii pe care Koeman nu se mai bazează la Barcelona

Dacă din punct de vedere al transferurilor, Koeman vrea să-i ia pe Memphis Depay și pe Eric Garcia în iarnă, tehnicianul olandez a pregătit și o listă cu fotbaliștii pe care nu va mai conta.

Cap de listă este francezul Ousmane Dembele, fotbalist care nu a confirmat nici în acest sezon, deși părea că va începe bine, iar catalanii vor să mai recupereze din suma imensă plătită pentru acesta pentru a-l transfera de la Borussia Dortmund.

Martin Braithwaite și Junior Firpo se află și ei pe lista de plecări, Koeman nu crede în tehnica atacantului danez, iar Sergino Dest este suficient pentru a-i lua locul lui Firpo, în opinia antrenorului.

Lista completă cu fotbaliștii care nu mai sunt doriți la Barcelona:

  • Ousmane Dembele
  • Martin Braithwaite
  • Junior Firpo
  • Carles Alena

O surpriză vine din faptul că Riqui Puig, fotbalist pe care Koeman anunțase în vară că nu va conta pe el, nu este de vânzare, deci, probabil că acesta va primi o nouă șansă din partea olandezului.

Îți recomand articolul despre momentul în care Sergio Ramos îl înjură și bruschează pe Achraf Hakimi.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: